Video

Ukrainas drošībnieks atklāja valsts specdienestu lomu

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Izmeklēšanas centra "UkrLeaks" dibinātājs Vasilijs Prozorovs pastāstīja par specdienestu patieso lomu Ukrainas pārvaldē, Zeļenska atkarību un briesmīgajiem eksperimentiem Pentagona biolaboratorijās Ukrainā.
Krievija sāk Ukrainas teritorijā atklāto amerikāņu biolaboratoriju darbības kompleksu izmeklēšanu. ASV vispirms netieši apstiprināja, ka tādi objekti pastāv, taču vēlāk to kategoriski noliedza. Krievijai ir pierādījumi par šo biolaboratoriju pastāvēšanu, un tuvākajā laikā pasaule var uzzināt daudz jauna par Vašingtonas slepeno darbību pēcpadomju telpā.
Kāds ir ASV biolaboratoriju darbības galvenais mērķis, cik ilgi tām vajadzēja funkcionēt? Kāds liktenis gaida Vladimiru Zeļenski, kura izteikumi kļūst aizvien pretrunīgāki? Kā viņa izturēšanās saistīta ar nepieciešamību lietot spēcīgus preparātus? Kāda informācija nonākusi Ukrainas specdienestu rīcībā un kāpēc daudzus Rietumu aģentus patlaban panikā pūlas izvest no Ukrainas teritorijas?
Uz šiem un citiem Sputnik jautājumiem atbildēja Ukrainas Drošības dienesta bijušais darbinieks, apakšpulkvedis, izmeklēšanas centra "UkrLeaks" dibinātājs Vasilijs Prozorovs.
Ziņu lente
0