Video

Kā Krievijas sastāvā mainījusies Krima un kas gaidāms nākotnē

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krimas Republikas pārstāvis KF prezidenta administrācijā pastāstīja, kā Krievijas speciālā operācija Ukrainā ietekmējusi Krimas pussalas nākotni.
18. martā apritēja astoņi gadi kopš Krimas atgriešanās Krievijas sastāvā. 2014. gadā 96,77% vēlētāju Krimas Republikā un 95,6% Sevastopoles iedzīvotāju atbalstīja iekļaušanos Krievijas Federācijas sastāvā.
Kāds ir Krievijas vadības galvenais sasniegums aizvadītajos gados? Kādas perspektīvas sagaida sauszemes koridoru, kas izveidojies starp Donbasu un Krimu speciālās operācijas gaitā? Vai Krima plāno sadarboties ar Berdjanskas un Mariupoles ostām, kas atrodas Doņeckas Tautas Republikas sastāvā? Vai iespējams, ka Krimā darbu sāks Krievijas vadošās bankas un lielās valsts korporācijas rietumvalstu sankciju fonā? Kādi ārvalstu investori interesējas par iespējām strādāt Krimā?
Uz šiem un citiem Sputnik jautājumiem atbildēja Krimas Republikas Ministru padomes priekšsēdētāja vietnieks, Krimas Republikas pastāvīgais pārstāvis Krievijas prezidenta administrācijā Georgijs Muradovs.
Ziņu lente
0