Video

Krievijas helikopters Ka-52 "Aligators" likvidē UBS bruņutehniku

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas Aizsardzības ministrija demonstrēja video ierakstu – helikoptera Ka-52 uzbrukumu Ukrainas nacionālistisko vienību bruņutehnikai.
Krievijas GKS armijas aviācijas helikopteri izpildīja izdevumu – triecienu ukraiņu nacionālistu bruņutehnikai. Operācijas video ierakstu publicēja Krievijas AM.
Kadros redzams, ka helikoptera Ka-52 ekipāža lidojumā minimālā augstumā fiksēja mērķi un palaida raķetes, likvidējot nomaskēto tehniku.
No 24. februāra Krievijas BS īsteno speciālo operāciju Ukrainas demilitarizācijai. Armijas aviācija tās gaitā pavada kolonnas, likvidē bruņutehniku, piegādā desantu un militārās kravas, kā arī nodrošina aviācijas atbalstu vienībām.
Ka-52 ir Krievijas izlūkošanas un trieciena helikopters, izstrādāts Kamova KB un iedēvēts par "Aligatoru". Tas ierindā nomainīja helikopteri Ka-50, plašāk pazīstamu kā "Melnā haizivs". "Aligators" paredzēts bruņutehnikas un dzīvā spēka likvidācijai, aprīkots ar vadāmajām raķetēm, kā arī citām dažādu kalibru raķetēm un 30 mm lielgabalu. Var uzņemt arī aviācijas bumbas.
Ziņu lente
0