Latvijā

"Jūs gaida nāve": Pabriks izdzēsa tvītu ar bojā gājušajiem karavīriem

© Sputnik / Sergey Melkonov11 сентября
11 сентября - Sputnik Latvija, 1920, 26.02.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar bildi, kurā attēloti bojā gājušo mirstīgās atliekas un aicināja "nebraukt uz Ukrainu, jo tur jūs gaida nāve".
RĪGA, 26. februāris — Sputnik. Aizvadītajā ceturtdienā Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks mikroblogošanas vietnē Twitter publicēja bildi, kurā attēloti bojā gājušo mirstīgās atliekas un aicināja "nebraukt uz Ukrainu, jo tur jūs gaida nāve". Bildē redzami cilvēku līķi militārajā formas tērpā.
© Twitter Артис ПабриксТвит министра обороны Латвии Артиса Пабрикса
Твит министра обороны Латвии Артиса Пабрикса - Sputnik Latvija, 1920, 26.02.2022
Твит министра обороны Латвии Артиса Пабрикса
Tomēr sociālo mediju lietotāji neatbalstīja Latvijas aizsardzības ministra agresiju un naida kurināšanu. Daži sociālo mediju lietotāji pat pauduši šaubas par to, vai Arta Pabrika konts neesot uzlauzts.
"Vai tas tiešām ir manas valsts aizsardzības ministrs?", "Šādas publikācijas no Jums nebiju gaidījusi", "Jūs publicējat feiku, tā ir 2004. gada bilde", rakstīja sašutušie sociālā tīkla lietotāji.
Vēlāk publikācija bija izdzēsta, taču diskusija par to piedienīgumu turpinājās.
Приложение Whatsapp - Sputnik Latvija, 1920, 26.02.2022
Latvijā
"WhatsApp" grupās izplata informāciju par noklausīšanās ierīci
Latvijas jurists un politiķis Vjačeslavs Stepaņenko paudis sašutumu par aizsardzības ministra ņirgšanām par cilvēku nāvi.
"Cik slimam jābūt, lai tā uzvestos?" viņš vaicāja.
Zem Stepaņenko publikācijas izcēlās vētraina diskusija — komentētāji aicināja aizsardzības ministru paskaidrot savu rīcību.
"Kauns. Cerams, viņam būs jāsniedz publiski skaidrojums šādai necilvēcīgai un amatam neatbilstoši rīcībai," paudusi Daiga.
Ziņu lente
0