Latvijā

Briedis atrada dažus miljonus eiro mačam ar "Youtube'' slavenību

© Sputnik / Сергей Мелконов Mairis Briedis
 Mairis Briedis - Sputnik Latvija, 1920, 22.01.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sponsori piekrituši piešķirt līdz divdesmit miljoniem dolāru Latvijas boksera mačam ar amerikāņu interneta zvaigzni.
RĪGA, 22. janvāris - Sputnik. Labākais Latvijas profesionālais bokseris Mairis Briedis aktīvi provocē iziet ringā sociālo tīklu personību Džeiku Polu, ziņo Daily Mail.
Atgādinām, ka pērn Džeiks Pols veiksmīgi aizvadījis trīs mačus un nopelnīja 40 miljonus dolāru. Nauda, par kuru Briedim pat sapņos nerādās, lai gan viņš ir pasaules čempions IBF versijā un Pasaules boksa supersērijas pēdējās sezonas uzvarētājs.
Kopš vasaras sākuma Briedis periodiski "pieķeras" Džeikam Polam sociālajos tīklos. Pavisam nesen medijos parādījās ziņa, ka Latvijas bokseris uz sava augšstilba esot ietetovējis vēstījumu Polam - "Jake`s Bad Karma".
IntuBoxing rīcībā esoša informācija liecina, ka Brieža sponsori ir gatavi piešķirt šim mačam 10-20 miljonus ASV dolāru: 10 miljonus Pola uzvaras gadījumā vai 20 miljonus, ja Pols uzvarēs ar nokautu.
Turklāt, Latvijas boksera promouteris Kalle Zauerlands intervijā Daily Mail apstiprināja savu gatavību vienoties par maču Briedis vs Pols, tiklīdz amerikānis izrādīs gatavību. Pēc Zauerlanda vārdiem, viņš sēstos pirmajā lidmašīnā uz Ņujorku, ja Pols viņam zvanītu.
Tāpat martā Briedim ir ieplānota titula aizstāvēšana pret austrālieti Džeiju Opetaiju.
Ziņu lente
0