Video

Politologs pastāstīja, kāda ir attieksme pret krieviem Kazahstānā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kazahstānas politologs Eduards Poļetajevs atbildēja uz virkni jautājumu par to, kāda valstī ir attieksme pret krieviem.
Kazahstānas politologs Eduards Poļetajevs intervijā Sputnik pastāstīja, kāda patiesībā ir attieksme pret krieviem Kazahstānā.
Eksperts paskaidroja, kas un kāpēc pievērsis uzmanību valsts jaunā informācijas ministra daudznozīmīgajiem Krievijai veltītajiem izteikumiem.
Politologs pauda viedokli arī par to vai tagad, pēc 2020. gada janvāra notikumiem Kazahstānā tiks slēgts Sorosa fonds un citas Rietumu organizācijas.
Iepriekš Kazahstānas jaunais informācijas un sabiedriskās attīstības ministrs Askars Umarovs pēc apsūdzībām par rusofobiju paziņoja, ka visos iepriekšējos posteņos līdz šim pūlējies auglīgi strādāt ar partneriem Krievijā un citās valstīs. Viņš atzīmēja, ka izprot sabiedroto attiecību lielo nozīmi ar Krieviju.
Iepriekš Krievijas organizācijas sadarbībai ar tautiešiem "Rossotrudņičestvo" vadītājs Jevgēņijs Primakovs paziņoja, ka aģentūra atsakās sadarboties ar Umarovu un uzturēt kontaktus ar jauno ministru. Primakovs savā kanālā Telegram publicēja vairākas ministra frāzes, kurās politiķis visnotaļ negatīvi izteicies par krieviem.
Uz šiem un citiem jautājumiem Poļetajevs atbild Sputnik video ierakstā.
Ziņu lente
0