Krievijā

Žirinovskis prognozē: miljoniem amerikāņu evakuēsies uz Sibīriju

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Pāriet pie mediju bankasKrievijas Valsts domes deputāts Vladimirs Žirinovskis
Krievijas Valsts domes deputāts Vladimirs Žirinovskis - Sputnik Latvija, 1920, 16.01.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas politiķis uzskata, ka pēc desmit gadiem nāksies evakuēt uz Sibīriju miljoniem amerikāņu.
RĪGA, 16. janvāris — Sputnik. Krievijas Valsts domes deputāts Vladimirs Žirinovskis prognozēja, ka starpnacionālo konfliktu rezultātā ASV vairākus miljonus amerikāņu nāksies evakuēt uz Sibīriju, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz politiķa kanālu Telegram.
Deputāts atgādināja Padomju Savienības vēstures nianses: pēc viņa domām, viens no PSRS sabrukuma iemesliem ir tas, ka "krievi ēdināja nacionālās nomales". Viņš norāda, ka patlaban līdzīgi procesi novērojami ASV.
Предвыборная агитация в США - Sputnik Latvija, 1920, 09.11.2021
Viedoklis
2024. gadā Putins uzvarēs vēlēšanās. Amerikā
"Tur nav nacionālo nomaļu, taču tur ir afroamerikāņi, meksikāņi, vārdu sakot, nebaltie iedzīvotāji, kas jau diktē savu gribu, bet baltajiem aizvien vairāk aizliedz runāt par savām tiesībām, savu kultūru, savu vēsturi. Pēc būtības, ASV to visu vienkārši atceļ," norādīja Žirinovskis.
Politiķis atzīmēja, ka patlaban Savienotajās Valstīs lielāko daļu iedzīvotāju vēl aizvien veido baltie amerikāņi, taču pēc desmit gadiem viņi pārvērtīsies par mazākumu un saskarsies ar diskrimināciju.
"Un sāksies viņu evakuācija uz Kanādu, Austrāliju, uz citiem pasaules reģioniem. Iespējams, pat mūs palūgs izmitināt vairākus miljonus kaut kur Sibīrijā," uzrakstīja deputāts.
Žirinovskis secināja, ka tādos apstākļos ASV "sabruks", jo jaunā sabiedrība pēc balto amerikāņu aizplūšanas nespēs uzturēt tādu pašu tehnoloģiju attīstības, ekonomikas un dzīves līmeni.
Реакция на приговор по делу бывшего офицера полиции Миннеаполиса Дерека Шовина - Sputnik Latvija, 1920, 17.08.2021
Viedoklis
Amerika negrozāmi apsteigusi Krieviju
Ziņu lente
0