Latvijā

Ģertrūdes ielā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme

© Sputnik / Sergey MelkonovРемонтные работы на улице Бривибас в Риге
Ремонтные работы на улице Бривибас в Риге - Sputnik Latvija, 1920, 09.01.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Saistībā ar ūdensvada pārbūves darbiem, gandrīz uz pusotru mēnesi vienā no Ģertrūdes ielas posmiem tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme.
RĪGA, 9. janvāris – Sputnik. Rīgā tiks slēgta transporta satiksme, Ģertrūdes ielā, posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Brīvības ielai, tiek ziņots Rīgas domes vietnē, tas saistīts ar ūdensvada pārbūves darbiem.
Šajā posmā no 10. janvāra līdz 28. februārim tiks slēgta visa transportlīdzekļu satiksme, tai skaitā sabiedriskā transporta satiksme.
Par darbu veikšanu atbildīgā kompānija SIA "Ostas celtnieks" nodrošinās brīdinājuma zīmju izvietošanu, operatīvā transporta satiksmi, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajā ielas posmā, autotransporta piekļuvi birojiem un dzīvesvietām.
Pēdējā laikā Ģertrūdes iela bieži tiek pieminēta sakarā ar ceļa seguma iegruvumiem. Ielas tehniskā stāvokļa noteikšanai un iegruvumu riska konstatācijai visā tās garumā tika veikta pārbaude, kuras laikā bija atklātas vairākas pazemes mitruma zonas blakus siltumtīklu kanālam.Perspektīvā Rīgas dome plāno atjaunot ielas segumu un ietves.
Ziņu lente
0