Video

Eksperts par 2022. gadu: ASV zemiskais uzbrukums "Ziemeļu straumei 2" un niknā Ukraina

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Enerģētiskās attīstības fonda direktors Sergejs Pikins komentēja Krievijas ekonomikai veltītās Pasaules bankas prognozes un ASV iespējamās sankcijas pret "Ziemeļu straumi 2".
Vai amerikāņiem izdosies ieviest sankcijas pret "Ziemeļu straumi 2" 2022. gada janvārī? Kādas būs gāzes cenas Eiropai un bijušajām PSRS republikām šoziem? Vai piepildīsies Pasaules bankas prognozes par riskiem Krievijas ekonomikai? Kas gaidāms Ukrainas gāzes transporta sistēmai un ukraiņiem?
Uz šiem un vairākiem citiem jautājumiem sarunā ar "Sputnik krievu valodā" atbildēja Enerģētiskās attīstības fonda direktors Sergejs Pikins.
Atgādināsim, ka ASV senators, Republikāņu partijas pārstāvis Teds Krūzs panāca demokrātu vairākuma balsojumu Senātā par viņa ierosinājumiem, kas saistīti ar papildu sankcijām pret "Ziemeļu straumi 2", stāsta amerikāņu mediji.
Vienošanās paredz, ka balsojums notiks līdz 14. janvārim. Lai ierosinājumi tiktu apstiprināti, tiem vajadzēs saņemt vismaz 60 senatoru atbalstu no 100. Tātad republikāņiem, ja viņi vēlēsies apstiprināt šos pasākumus, būs vajadzīgs vismaz 10 Demokrātiskās partijas pārstāvju atbalsts Senātā.
Ziņu lente
0