Video

Atgriešanās Hogvartā: "Harija Potera" aktieri satiksies pēc 20 gadiem

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Speciālā programmā būs iekļautas intervijas un sarunas ar aktieriem, kuri piedalījušies astoņas sērijas garajā filmā.
"Harija Potera" aktieri nosvinēs franšīzes pirmās filmas "Harijs Poters un Filozofu akmens" iznākšanas gadadienu, kuras pirmizrāde notika pirms 20 gadiem, stāsta kanāls HBO Max.
Galveno lomu tēlotāji Denjels Redklifs kopā ar Rūpertu Grintu un Emmu Votsoni pievienosies filmas režisoram Krisam Kolumbusam un citiem visu astoņu filmu aktieriem, lai piedalītos epizodes "Harija Potera 20. gadadiena: Atgriešanās Hogvartā". Pirmizrāde ieplānota 2022. gada 1. janvārī.
Epizodē būs iekļautas intervijas un sarunas ar aktieriem. Līdztekus jau minētajiem aktieriem epizodē piedalīsies Toms Feltons, Džeimss un Olivers Felpsi, Metjū Lūiss, Helēna Bonema-Kārtere un citi.
"Harijs Poters" ir britu rakstnieces Džoanas Roulingas romānu sērija. Grāmatās stāstīts par jaunā burvja un viņa draugu piedzīvojumiem, apgūstot burvestības Hogvartas skolā. Galvenais sižets veltīts Harija cīņai ar tumšo burvi Volandemortu. Pirmais romāns publicēts 1997. gada 26. jūnijā, bet 1998. gadā rakstniece pārdeva pirmo četru grāmatu ekranizācijas tiesības kinokompānijai "Warner Bros.".
"Filozofu akmens" pirmizrāde notika 2001. gada 15. novembrī.
Ziņu lente
0