Latvijā

Rīgas domes deputāts aicināja iedzīvotājus pašiem tīrīt transporta pieturvietas

© Sputnik / Вадим ФальковTramvaja pietura Rīgā
Tramvaja pietura Rīgā - Sputnik Latvija, 1920, 04.12.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīgas domes deputāts Juris Radzevičs aicināja rīdziniekus paņemt lāpstas un notīrīt sabiedriskā transporta pieturvietas, turklāt pats parādīja piemēru.
RĪGA, 4. decembris — Sputnik.Spēcīgā rīta snigšana, kas 3. decembrī paralizēja Latvijas galvaspilsētu, izraisīja kritikas vilni. Rīdzinieki pārmeta galvaspilsētas domei netīrītas ielas un traucējumus sabiedriskā transporta kustībā.
Kamēr sniega tīrīšanas tehnika centās sakopt galvaspilsētas ielas, Rīgas domes deputāts no opozīcijas partijas "Gods kalpot Rīgai!" Juris Radzevičs uzstājās ar neparastu iniciatīvu. Viņš aicināja Rīgas iedzīvotājus ņemt lāpstas un attīrīt no sniega sabiedriskā transporta pieturvietas.
"Padarīta darba sajūta un prieks, ka tas kalpo cilvēkiem. Pilsētai noteikti ir daudz svarīgākas lietas nekā sabiedriskā transporta pieturas, tāpēc negaidam un paši ņemam lāpstas rokā. Var redzēt rezultātu pirms un pēc. Nekritizējam, bet daram," rakstīja savā "Facebook" kontā Facebook deputāts Radzevičs, pievienojot fotogrāfijas ar paveiktā darba rezultātiem.
Šonedēļ stiprās snigšanas dēļ valstī apgrūtināti braukšanas apstākļi uz visiem galvenajiem autoceļiem, Rīgā izveidojās iespaidīga sniega sega. Piektdien, 3. decembrī, tās biezums Rīgas centrā un Daugavgrīvas novērošanas stacijā sasniedza 21 centimetru.
Ziņu lente
0