Video

Pušiļins ekskluzīvā intervijā – par Kijevas iespējamo blickrīgu un krievu Donbasa doktrīnu

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Doņeckas tautas republikas vadītājs Deniss Pušiļins ekskluzīvā intervijā pastāstīja, vai Kijeva varētu izpildīt Minskas protokolu prasības, kā šodien reģions dzīvo un attīstīta ekonomiku, kā arī par krievu Donbasa doktrīnu.
Vai Ukraina pašreizējos apstākļos varētu izšķirties par militāru provokāciju pret Donbasu? Vai Donbass ir gatavs tālākam militāram variantam? Kur šodien ved "sarkanās līnijas"? Kura prezidenta – Petro Porošenko vai Vladimira Zeļenska politika ir prognozējamāka Doņeckas acīs? Ar ko Donbass var un ir gatavs turpināt politisko dialogu Ukrainā, vai iespējami kompromisos attiecībās ar Kijevu?
Vai Doņeckai jālemj jautājums par iekļaušanos Krievijas sastāvā, ņemot vērā faktu, ka iedzīvotāji masveidā saņem Krievijas pases? Kāda ir situācija migrācijas jomā starp Donbasu un Krieviju? Vai bažas par to, ka Doņeckas iedzīvotāji ar Krievijas pasēm un Krievijas standarta diplomiem pametīs reģionu?
Uz šiem Sputnik jautājumiem atbildēja Doņeckas tautas republikas vadītājs Deniss Pušiļins. Interesanti, ka intervija ierakstīta Tautas vienotības dienā, ko Krievijā atzīmē 4. novembrī. Sarunā Pušiļins pastāstīja arī par doktrīnu "Krievu Donbass".
Ziņu lente
0