Latvijā

Cerams, ka nevakcinētie slimnīcās ātri nomirs: kā sabiedriskā aktīviste "izglāba" Latviju

© Sputnik / Sergey MelkonovПалата в Даугавпилсской региональной больнице
Палата в Даугавпилсской региональной больнице - Sputnik Latvija, 1920, 04.10.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Izvairīties no slimnīcu pārslogošanas Latvijā palīdzēs nevakcinēto Covid-19 pacientu ātrā nāve — ar šādu izteikumu "izcēlās" sabiedriskā darbiniece, Vidzemes universitātes koledžas pasniedzēja Inese Vaivare.
RĪGA, 4. oktobris - Sputnik. Latvijā katru dienu pieaug stacionēto Covid-19 pacientu skaits — tas jau ir pārsniedzis 500.
Sabiedriskās platformas LAPAS direktore, Vidzemes Augstskolas docētāja un sabiedriskā aktīviste Inese Vaivare savā mikroblogā Twitter visai dīvaini reaģējusi uz situāciju.
Viņa paziņoja, ka zina, kā izvairīties no slimnīcu pārslogošanas, un izteica cerību, ka nevakcinētie Covid-19 pacienti "ātri nomirs" slimnīcās.
"Ik pa laikam man kāds uzjautā, vai nezinu, vai būs lokdauns. Beidzot izdomāju atbildi: "Nu cerams, ka tie nevakcinētie slimnīcās ātri nomirs, tad jau sistēma neuzkārsies" Šī tomēr arī ir izeja," raksta Vaivare.
Sašutušo sekotāju atbildes nelika sevi ilgi gaidīt. Taču tās nebiedēja Vaivari. Un viņa uzrakstīja vēl vienu tvītu, kurā paziņoja, ka tikai priecājas par šādu kritiku.
Savu publikāciju viņa nosauca par skarbo, bet nevakcinētos — par potenciālajiem nāves spriedumiem.
"Priecājos, ka mans skarbais tvīts sasniedza mērķi - satraukumu citos burbuļos. Katrs apzināti nevakcinētais, kas grib "pārslimot", ir potenciālais nāves spriedums kādam, kas nepiekļūs operācijai un palīdzībai. Ieraudzīt šādu attieksmi spogulī nav patīkami. Pat satraucoši," atbildēja pašpārliecinātā aktivīste.
Ziņu lente
0