Latvijā

Gribi iegūt Latvijas pilsonību? PMLP aicina uz semināriem

© CC0 / Max PixelДевочка за компьютером
Девочка за компьютером - Sputnik Latvija, 1920, 23.08.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Augustā un septembrī Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde aicina visus interesentus uz bezmaksas interaktīvo semināru.
RĪGA, 23. augusts - Sputnik. Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) aicina uz bezmaksas interaktīvo semināru Zoom platformā, kur tiks apspriesti naturalizācijas jautājumi, ziņo Press.lv.
Tie, kuri vēlas kļūt par Latvijas pilsoņiem, ir aicināti piedalīties Zoom platformā rīkotājā seminārā, kur viņus iepazīstinās ar Latvijas pases iegūšanas procesu un e-rīkiem, kurus var izmantot pašpārbaudei.
Eiropas Parlamenta ēka - Sputnik Latvija, 1920, 22.06.2021
Eiropas Parlamentā izveidota grupa ES pilsonības iedibināšanai
Seminārs notiks 24. augustā un 21. septembrī plkst. 13.00.
Atgādinām, ka 14. jūlijā Latvijā tika palaists pašpārbaudes rīks, ar kura palīdzību pretendents var pārbaudīt savas zināšanas vai gatavoties naturalizācijas eksāmenam.
Savukārt augusta sākumā PMLP informēja, ka kopš jūlija vidus pašpārbaudes platformu izmantoja vairāk nekā deviņus tūkstošus reižu.
PMLP pārstāve Madara Puķe skaidroja, ka tas ir pašpārbaudes rīks, kuru var izmantot jebkurā laikā un vietā, kur ir pieejams dators un internets.
Официальный представитель Министерства иностранных дел России Мария Захарова - Sputnik Latvija, 1920, 28.03.2021
Kur ir reakcija uz nepilsoņu segregāciju? Krievija pārmet EP komisāram
Var pārbaudīt savas himnas zināšanas, Latvijas vēstures, Satversmes zināšanas. Ir arī rakstveida un lasīšanas uzdevumi. Ir arī iespēja noskatīties, kā notiek naturalizācijas eksāmens latviešu valodā.
Tiešsaistes tests ir atrodams šeit
Ziņu lente
0