Baltijā

"Tallink" piedāvā vakcinētājiem bezmaksas minikruīzus

© Sputnik / Sergey MelkonovНовый паром компании Tallink, Romantika
Новый паром компании Tallink, Romantika - Sputnik Latvija, 1920, 26.07.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Bezmaksas kupons sniedz iespēju līdz gada beigām veikt piecu stundu braucienu no Tallinas uz Helsinkiem un atpakaļ.
RĪGA, 26. jūlijs - Sputnik. Jūlijā un augustā "Tallink" un Tallinas osta dāvās vakcinētiem pasažieriem kuponus bezmaksas minikruīziem, ziņo grani.lv. Kupons ļaus pieteikties piecu stundu bezmaksas braucienam maršrutā Tallina - Helsinki līdz 30. decembrim.
Lai saņemtu kuponu, no 29. jūlija līdz 15. augustam ir jāvakcinējas kuģos "Star" un "Megastar". Tiek ziņots, ka pasažieri var patstāvīgi izvēlēties vakcīnu, tas var būt "Janssen" vakcīna, kam nepieciešama tikai viena deva, vai "Pfizer". Tomēr vakcinācija būs par brīvu tikai Igaunijas pilsoņiem vai rezidentiem.
Пассажирский паром Tallink - Sputnik Latvija, 1920, 14.05.2021
Prāmja maršrutā Rīga-Stokholma šogad nebūs
"Tikt galā ar pandēmiju palīdzēs vakcinācija. No savas puses mēs gribētu turpināt neļaut izpausties trešajam vilnim, piedāvājot vakcinācijas pakalpojumus uz kuģiem. Šoreiz kopā ar Tallinas portu gribam piedāvāt vakcinētājiem bezmaksas jūras ceļojumus," teica "Tallink Grupp" valdes priekšsēdētājs Pāvo Nīgene.
Kā norādīja Nīgene, "Tallink" jau pievienojās vakcinācijas procesam valstī un organizēja vakcinācijas punktus savos kuģos jūnijā un jūlijā. Tolaik potes saņēma apmēram tūkstotis cilvēku
Ziņu lente
0