Latvijā

Pieaug Sāras Džesikas Pārkeres iecienīto Latvijas čipsu popularitāte

© Sputnik / Евгений Одиноков / Pāriet pie mediju bankasПрезентация нового аромата от Сары Джессики Паркер
Презентация нового аромата от Сары Джессики Паркер - Sputnik Latvija, 1920, 12.07.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Čipsi, ko Ņujorkas veikalos meklēja Holivudas zvaigzne Sāra Džesika Pārkere, Latvijas iedzīvotāji tagad aktīvi meklē un atrod Latvijas veikalos.
RĪGA, 12. jūlijs — Sputnik. Pēc tam, kad Holivudas aktrise un leģendārā seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Sāra Džesika Pārkere savā Instagram jūsmīgi atsaukusies par Latvijas uzņēmuma "Pērnes L" kartupeļu plāksnītēm "Long Chips", arī Latvijas iedzīvotāji iecienījuši šo našķi.
"Pērnes L" eksporta direktors Kristaps Radziņš atzina, ka čipsi tiešām kļuvuši ļoti populāri Latvijā, un sociālo tīklu lietotāji aktīvi publicē bildēs ar tiem, raksta Rus.tvnet.lv.
Tiesa, uzņēmumā norādīja, ka par peļņas un apgrozījuma kāpumu saistībā ar popularitātes palielināšanos ierakstu patlaban runāt ir pāragri, jo "tas nav tik vienkārši."
Tāpat Radziņš atzīmēja, ka uzņēmuma produkcija jau gadiem ilgi pieejama Latvijas lielo tīklu veikalu plauktos, taču, līdz Sāras Džesikas Pārkeres publikācijas Latvijā šos našķus daži nebija pamanījuši.
Atgādinām, ka pēc tam, kad slavenā aktrise atzinusies mīlestībā pret šiem čipsiem, uzņēmums "Pērnes L" viņai piegādājis vairākas kastes ar kartupeļu čipsiem. Sāras Džesikas Pārķeres komanda pateicās par šo dāvanu "Instagram".
Tiek atzīmēts, ka uzņēmums "Pērnes L" aptuveni 95% savas produkcijas eksportē uz Eiropas Savienību, Brazīliju, Āfriku un Tuvajiem Austrumiem. Tagad interesi pēc "Pērnes L" čipsiem paudusi trīs kompānijas no ASV.
SIA "Pērnes L" vienīgais īpašnieks ir uzņēmējs Laimonis Radziņš.
Ziņu lente
0