Video

Britu atašeja vizīte Krievijas AM pēc incidenta ar eskadras kuģi Melnajā jūrā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lielbritānijas vēstniecības militārajam atašejam tika iesniegta nota par vakardienas incidentu Melnajā jūrā.
Krievijas Federācijas Ārlietu ministrija izsauca Lielbritānijas vēstniecības Maskavā aizsardzības atašeju, lai iesniegtu notu par incidentu ar britu eskadras kuģi Melnajā jūrā. Krievijas militārais resors aicināja Lielbritānijas pusi veikt rūpīgu JKS kuģa apkalpes darbību izmeklēšanu, kas 23. jūnijā, pārkāpis Krievijas Federācijas valsts robežu.
Kā informēja Krievijas Federācijas preses dienests, Apvienotās Karalistes bruņoto spēku pārstāvim tika paziņota Krievijas militārās iestādes nostāja saistībā ar incidentu. "Britu pusei tika ziņots, ka Apvienotās Karalistes eskadras kuģis "Defender", kas patlaban atrodas Melnās jūras ziemeļrietumu daļā, ir pārkāpis Krievijas Federācijas valsts robežu un par trim kilometriem iegājis tās teritoriālajos ūdeņos pie Fiolenta raga," teikts ziņojumā.
Videoierakstā redzams, kā britu militārais atašejs apmeklē Krievijas Federācijas Ārlietu ministriju, kā arī viņa reakcija tikšanās laikā ar Krievijas militārā resora pārstāvi. Videoieraksts publicēts Krievijas Federācijas Aizsardzības ministrijas Youtube kanālā.
Ziņu lente
0