Latvijā

Pavļuts paudis cerību, ka Covid-19 pandēmija Latvijā tuvojas beigām

© Sputnik / Sergey MelkonovПикет у здания Сейма против утверждения краевой реформы на удаленном заседании
Пикет у здания Сейма против утверждения краевой реформы на удаленном заседании - Sputnik Latvija, 1920, 13.06.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Veselības ministrs Daniels Pavļuts apmeklēja pirmo klātienes izrādi Valmieras Drāmas teātrī un uzrunājot mediķus, paudis cerību, ka šis ir Covid-19 pandēmijas beigu sākums.
RĪGA, 13. jūnijs - Sputnik. Veselības ministrs Daniels Pavļuts tikšanās laikā ar mediķiem Valmieras Drāmas teātrī paudis cerību, ka Covid-19 pandēmija Latvijā tuvojas beigām, raksta Tvnet.lv.
Pavļuts pateicās mediķiem par paveikto darbu, un pasūrojās, ka sabiedrība dažbrīd bijusi netaisna pret ārstniecības personām, nepamanot, ka frontes līnija atradusies slimnīcās un ārstu kabinetos.
Сотрудники получают дозу вакцины от коронавируса Pfizer-BioNTech (COVID-19) в автобусе в Сьюдад-Хуарес, Мексика - Sputnik Latvija, 1920, 12.06.2021
Pasaulē
Katrs otrais ES iedzīvotājs saņēma poti pret Covid-19
Paldies, ka esat izturējuši, viņš teica, uzrunājot visus klātesošos.
Tāpat pirms tam Pavļuts tikās ar Vidzemes slimnīcas personālu, kur iepazinās ar medicīnas iestādes attīstības plāniem un pateicās ārstiem par viņu darbu.
Valmieras teātra izrāde ir pilotprojekts pirms 15. jūnija, kad darbu varēs atsākt lielākā daļa publisku pasākumu. Piemēram, skatītāji varēs apmeklēt koncertus, kino, teātra izrādes. Kopumā tika ieplānoti seši pilotprojekti, to mērķis ir pārbaudīt digitālo Covid-19 sertifikātu izmantošanu cilvēkiem, kuri ir vakcinēti, vīrusu izslimojuši vai ar negatīvu Covid-19 testu.
Сотрудник медицинской службы аэропорта Шереметьево проводит экспресс-тестирование пассажира на COVID-19 - Sputnik Latvija, 1920, 07.06.2021
Latvijā
Kļuva zināms, cik Latvijai izmaksāja Covid-19 testu veikšana
Saskaņā ar Slimību profilakses un kontroles centra informāciju, pagājušajā diennaktī Latvijā veikti 8682 izmeklējumi, konstatēti 178 jauni inficēšanās gadījumi, 2 cilvēki ar Covid-19 miruši. Pozitīvo gadījumu īpatsvars pret testētajiem ir X%, 14 dienu kumulatīvais rādītājs uz 100 000 iedzīvotāju ir 159,6 gadījumi.
Ziņu lente
0