Baltijā

Iereibušus NATO karavīrus izsēdināja no vilciena pie Krievijas un Igaunijas robežas

Британские военные - Sputnik Latvija, 1920, 08.06.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vilciena pavadoņi pūlējās atrisināt problēmu saviem spēkiem, tomēr rezultātā bija spiesti izsaukt policiju.
RĪGA, 8. jūnijs — Sputnik. Igaunijā par sabiedriskās kārtības pārkāpumu vilcienā aizturēti seši britu kareivji, raksta RIA Novosti, atsaucoties uz britu izdevumu Daily Mirror.
Incidents noticis Jegevas pilsētā netālu no Krievijas robežas. Pasažieri sūdzējās par karavīru trokšņaino uzvedību – aculiecinieki stāsta, ka viņi bijuši pamatīgi iereibuši un agresīvi.
Хорватский военнослужащий, архивное фото - Sputnik Latvija, 1920, 18.02.2020
Lietuvā divus NATO kareivjus pieķēra narkotiku lietošanā
Vilciena pavadoņi pūlējās atrisināt problēmu saviem spēkiem, tomēr rezultātā bija spiesti izsaukt policiju. Galu galā karavīri aizturēti un nodoti NATO kara policijai. Tagad viņus gaida disciplinārs sods, norādīja izdevums.
Eksperts Brjūss Džons uzskata, ka incidentā, iespējams, iesaistīti "Krievijas izlūkdienesta aģenti". Aizsardzības ministrija apliecināja, ka noskaidro incidenta apstākļus.
Arī iepriekš Igaunijā notikuši skandāli ar NATO karavīriem. Maijā britu karavīri sarīkoja kautiņu ar vietējiem iedzīvotājiem – viņiem nepatika, ka kareivji sarunājas ar kādu vietējo sievieti. Konflikts pārauga kautiņā, tomēr pēc policijas ierašanās puses nolēma neizvirzīt viena otrai apsūdzības.
Ziņu lente
0