Krievijā

KF Aizsardzības ministrija: NATO piegādā ieročus Kijevai mācību "Sea Breeze" aizsegā

© Sputnik / Игорь Маслов / Pāriet pie mediju bankasМеждународные учения Sea Breeze - 2019 в Одессе
Международные учения Sea Breeze - 2019 в Одессе - Sputnik Latvija, 1920, 04.06.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas Aizsardzības ministrijas oficiālais pārstāvis Igors Konašenkovs atklāja, ka militārās aktivitātes reālās robežas stiepjas tālu aiz Ukrainai piederošā Melnās jūras akvatorijas iecirkņa.
RĪGA, 4. jūnijs — Sputnik. NATO kārtējo reizi piegādās Ukrainai mūsdienīgu bruņojumu karam Donbasā, aizsedzoties ar militārajām mācībām "Sea Breeze", paziņoja Krievijas Aizsardzības ministrijas oficiālais pārstāvis ģenerālmajors Igors Konašenkovs, vēsta RIA Novosti.
Военные учения Sea Breeze 2020 стартовали в Черном море - Sputnik Latvija, 1920, 23.07.2020
Video
Militārās mācības Sea Breeze 2020: ko NATO spēki dara Melnajā jūrā
Viņš norādīja, ka, neskatoties uz mācību statusu – jūras manevri – militārās aktivitātes reālās robežas stiepjas tālu aiz Ukrainai piederošā Melnās jūras akvatorijas iecirkņa.
Piemēram, saskaņā ar Krievijas AM rīcībā esošajām ziņām, Ukrainā tiks izspēlēta dažādas nacionālās piederības speciālo uzdevumu vienību mijiedarbība kopīgu uzdevumu izpildē, kā arī desantēšanās ar izpletņiem un ar trieciena metodi – no helikopteriem, tostarp arī nakts laikā".
"Vēl konkrētāk – tur, aizsedzoties ar mācībām, plānots piegādāt mūsdienīgu bruņojumu, munīciju un materiālās vērtības Ukrainas spēku vajadzībām," Konašenkovs pastāstīja žurnālistiem.
Pēc tam, tāpat kā iepriekšējos gados, to visu nogādās Donbasā, viņš piebilda.
Aizsardzības ministrija plāno uzmanīgi sekot mācību sagatavošanas un īstenošanas gaitai un nepieciešamības gadījumā reaģēt atbilstoši situācijai Krievijas militārās drošības interesēs.
Ziņu lente
0