Video

Melnajā jūrā noplūduši naftas produkti

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Melnās jūras akvatorijā fiksēta naftas noplūde. Plankums atrodas aptuveni 800 metru attālumā no krasta. Tuapse pilsētā ieviests paaugstinātas gatavības režīms. Bezpilota lidaparāts nofilmēja naftas noplūdes vietu.
Aptuveni 800 metru attālumā no Tuapse krastiem Melnajā jūrā fiksēta naftu saturoša šķidruma noplūde. Pilsētā ieviests paaugstinātas gatavības režīms. Naftas produktu noplūdes vietā turpinās darbi incidenta seku likvidācijai. Ārkārtas situāciju ministrija informēja, ka krasta līnijā strādā glābšanas dienesta reģionālās pārvaldes operatīvā grupa.
Krievijas dabas uzraudzības iestāde paņēma raudzes, lai veiktu kaitīgo vielu normas pārsnieguma analīzes ūdenī un zemē. Noskaidrojies, ka gaisā to koncentrācija nav pārsniegta.
Naftas atkritumu savācēji jau apstrādājuši vairāk nekā 400 litrus adsorbentu. Naftas produktu noplūde lokalizēta.
Ziņots, ka naftas produkti izplūduši no dziļūdens kanalizācijas izplūdes kolektora. Atrastas divas vietas, kurās turpinās naftas produktu vāja noplūde. Pirmais plankums apstrādāts ar adsorbentu un likvidēts. Ar bezpilota lidaparātu palīdzību tiek kontrolēta akvatorija piesārņotajās zonās.
Ziņu lente
0