"Mēs – Uzvaras mantinieki": Krievijas vēstniecība Latvijā izsludina konkursu

© Foto : pixabay Miloslav_OfukanyРисование в школе
Рисование в школе - Sputnik Latvija, 1920, 24.04.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas vēstniecība Latvijā aicina jaunos māksliniekus piedalīties konkursā "Mēs – Uzvaras mantinieki" Lielā Tēvijas kara sākuma 80. gadadienas piemiņai: tēmturis #ПосольствоРоссиивЛатвии.
RĪGA, 24. aprīlis – Sputnik. Lielā Tēvijas kara sākuma 80. gadadienas piemiņai (1941. gada 22. jūnijs) Krievijas vēstniecība Latvijā organizē bērnu zīmējumu konkursu.
Tajā aicināti piedalīties Latvijā dzīvojošie bērni un pusaudži vecumā no 4 līdz 14 gadiem. Galvenais noteikums – zīmējumam jābūt veltītam Lielajam Tēvijas karam. Darbus vēstniecība gaida no 22. aprīļa līdz 20. jūnijam, pl. 12:00.
Lai piedalītos konkursā, skenētais zīmējums A4 formātā jāpublicē sociālajā tīklā Facebook, Twitter vai Instagram ar tēmturi #ПосольствоРоссиивЛатвии un norādi par vēstniecības kontu Instagram - @rusemb.latvia. Jānorāda arī autora uzvārds, vecums un pilsēta.
Zīmējumu var nosūtīt arī uz vēstniecības elektronisko pastu rusembas@mid.ru ar piezīmi "Конкурс детского рисунка" ("Bērnu zīmējumu konkurss").
Konkursam tiek pieņemts tikai viens katra autora zīmējums.
Konkursa žūrija izraudzīsies trīs labākos darbus, uzvarētāji saņems jaukas balvas.
Savukārt konkursa dalībniekiem, kuri neizvirzīsies finālistu trijniekā, vēstniecība sagatavojusi uzmundrinošus apbalvojumus.
Ziņu lente
0