Video

Akustikas karaliene: Samanta Tīna iepazīstina ar alternatīvu pieteikumu Eirovīzijai

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ne sieviešu skūpstu, ne Drag queen – tikai spēcīgā un skaistā Samantas Tīnas balss elektriskā pianīno melodisko skaņu pavadījumā. Tāds pieteikums Eirovīzijas konkursam tradīciju cienītājiem noteikti patiks labāk. Bet jums?
Līdz Eirovīzijas pirmajam pusfinālam atlicis vien mēnesis, visu valstu pieteikumi iesniegti, dalībnieki gatavojas doties uz Roterdamu. Pagaidām daži iepriecina fanus ar savu dziesmu akustiskajām versijām.
Tāpat rīkojās arī latviešu dziedātāja Samanta Tīna. Viņas dziesmas "The Moon is Rising" ieraksts akustiskajā izpildījumā nācis klajā konkursa oficiālajā lapā YouТube.
Pagaidām bukmeikeri vērtē, ka viņas izredzes šī gada konkursā nav lielas, taču viņas balss skanējumu mēs varam izbaudīt tik un tā.
Iepriekš vēstīts, ka pēc Samantas Tīnas pieteikuma Eirovīzijai dziedātāja saskārās ar nacionālistu un konservatoru sašutuma vilni – viņi konstatēja, ka lesbiskas attiecības un Drag queen klipā padara to "riebīgu". Bija pat mēģinājums publicēt petīciju ar aicinājumu nomainīt dziesmu pret kaut ko, kas vairāk atbilstu latviešu tradicionālajām kultūras vērtībām. Tomēr Samanta Tīna tik un tā brauks uz Roterdamu.
Ziņu lente
0