Dzīvās rindas eksperimenta rezultāti masveida vakcinācijas centros Rīgā

© AP Photo / Bernat ArmangueВакцинация от COVID-19
Вакцинация от COVID-19 - Sputnik Latvija, 1920, 12.04.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Mediji vēsta par vakcinēto cilvēku skaitu un izmantotajām vakcīnām divos masveida vakcinācijas centros Rīgā, kur notika dzīvās rindas eksperiments.
RĪGA, 12. aprīlis — Sputnik. Sestdien, 10. aprīlī Rīgā, masveida vakcinācijas punktos konferenču centrā "Atta" un izstāžu zālē Ķīpsalā notika dzīvās rindas eksperiments. Vakcinācijas biroja ieskatā tas aizritējis veiksmīgi, vēsta Mixnews.lv.
Saņemt vakcīnu dzīvās rindas kārtībā varēja prioritārajās kategorijās iekļautie iedzīvotāji – cilvēki vecumā no 60 gadiem, kā arī hroniskie slimnieki, personas, kas dzīvo kopā ar hroniski slimiem bērniem un bērniem ar imūnsupresiju, kā arī personas, kas mājās kopj smagi slimus cilvēkus.
Dienas gaitā izdevies vakcinēt 1034 cilvēkus. No viņiem 695 vakcinēti izstāžu zālē Ķīpsala, vēl 341 cilvēks – centrā "Atta", lai arī katrā vakcinācijas punktā piegādātas 1000 vakcīnas devas – AstraZeneca preparāts.
​Atgādināsim, ka Latvijas veselības ministrs Daniels Pavļuts jau sestdienas rītā savā lapā Twitter pastāstīja, ka cilvēku centrā "Atta" ir mazāk, tur ir mierīgāk nekā Ķīpsalā.
Ziņu lente
0