Krievijas senators prognozē ASV līdera vietu sociālās degradācijas ziņā

© Sputnik / Владимир Трефилов / Pāriet pie mediju bankasПредседатель комиссии Совета Федерации РФ по информационной политике и взаимодействию со средствами массовой информации Алексей Пушков
Председатель комиссии Совета Федерации РФ по информационной политике и взаимодействию со средствами массовой информации Алексей Пушков - Sputnik Latvija, 1920, 04.04.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas Federācijas Padomes loceklis ir pārliecināts, ka Amerika galīgi pārvērtīsies par globālo līderi sociālās degradācijas ziņā, pakāpeniski legalizējot narkotiskās vielas.
RĪGA, 4. aprīlis — Sputnik. Krievijas Federācijas Padomes loceklis Aleksejs Puškovs atklāja savu viedokli par marihuānas pārdošanas un lietošanas legalizāciju Ņujorkas štatā ASV, vēsta RIA Novosti.
Viņš norādīja, ka nākamais solis varētu but smago narkotisko vielu legalizācija visās Savienotajās Valstis.
"Ar smago narkotiku legalizāciju, kas ASV patiešām ir iespējama, jo visu jomu un nozaru radikāļi ir norāvušies no ķēdes, Amerika galīgi pārvērtīsies par globālo līderi sociālās degradācijas ziņā," politiķis uzrakstīja savā Telegram kanālā.
Последствия беспорядков в здании Конгресса США - Sputnik Latvija, 1920, 08.02.2021
Viedoklis
ASV izveidojusies katastrofa cilvēktiesību jomā
ASV aktīvi turpinās marihuānas legalizācija vietējā līmenī. Tikai pirms desmit gadiem tā bija ārpus likuma visā valstī, bet tagad 38 štatos ir atļauta medicīniskā marihuāna. Marta beigās Ņujorkas gubernators Endrjū Kuomo parakstījis likumu, kas atļauj pārdot un lietot marihuānu rekreācijas mērķiem. Tādējādi Ņujorka kļuvusi par 15. štatu ASV, kas legalizējusi šo narkotiku.
Vienlaikus federālie likumi vēl aizvien aizliedz marihuānu, tomēr de facto štatu teritorijās, kurās tā legalizēta, tie praktiski netiek pielietoti. Tomēr kriminālvajāšana par marihuānu no federālās varasiestāžu puses draud ārvalstniekiem un Green Card īpašniekiem, kā ari amerikāņiem, kuri mēģina pārdot vai pirkt marihuānu federālo varas iestāžu kontrolētā teritorijā.
Ziņu lente
0