Apdomājieties! Krievija uzstājīgi iesaka NATO un Ukrainai neplānot karu

© Sputnik / Michail Patlis / Pāriet pie mediju bankasСклон горы Ай-Петри с замерзшим стометровым водопадом Учан-Су в Крыму
Склон горы Ай-Петри с замерзшим стометровым водопадом Учан-Су в Крыму - Sputnik Latvija, 1920, 04.04.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Eiropas valstīm laiks nolikt pie vietas ASV, kas sapņo sākt karu ar Krieviju, citādi viss beigsies bēdīgi. "Jau sen laiks padzīt NATO no Eiropas valstīm," paziņoja KF Valsts domes deputāts no Krimas reģiona Mihails Šeremets.
RĪGA, 4. aprīlis — Sputnik. Ukrainas pārstāvja Trīspusējā kontaktu grupā Donbasa lietās Alekseja Arestoviča atklāsmes par to, ka NATO kopā ar Ukrainu gatavojas karam ar Krieviju, tikai apstiprina alianses agresīvo būtību, ko neviens Rietumos vairs nevarēs noliegt, uzsvēra Krievijas Valsts domes deputāts no Krimas reģiona Mihails Šeremets.
Военнослужащие США на церемонии открытия совместных военных учений Украины и стран НАТО Rapid Trident-202 - Sputnik Latvija, 1920, 03.04.2021
ASV bruņotie spēki Eiropā pārgājuši maksimālā cīņas gatavībā Krievijas dēļ
Atgādināsim, ka Arestovičam ienācis prātā atklāt NATO būtību, paskaidrojot žurnālistam, ko patiesībā nozīmē alianses mācības "Defender Europe 2021", kurās plāno piedalīties arī Ukraina. Izrādās, tā ir gatavošanās karam ar Krieviju, – paziņoja ukraiņu politiķis, atzīmējot, ka tas ir pašsaprotami.
Tomēr Krievijas Valsts domes deputāts no Krimas reģiona Mihails Šeremets, komentējot šos izteikumus, novērtēja, ka tādu karadarbības izspēli izdomājuši ASV, nevis ukraiņi. Vēl vairāk, Arestoviča vārdi apliecina NATO agresīvo būtību, vēsta RIA Novosti.
Tiesa, NATO vajadzētu kārtīgi padomāt par sekām, pirms sākt karu ar Krieviju.
"Maskas ir galīgi nomestas. Pēc tāda paziņojuma neviens Rietumos vairs nevarēs noliegt NATO agresīvo būtību. Tikai, pirms spert kaut kādus militārus soļus pret Krieviju, es ieteiktu viņiem kārtīgi palasīt Lielā Tēvijas kara vēsturi un apdomāties. Sekas agresoram būs visai bēdīgas," brīdināja politiķis.
Viņš aicināja Eiropas valstis pēc iespējas ātrāk nolikt amerikāņus pie vietas un neļaut vairs viņiem iejaukties Eiropas lietās. Ar Krieviju nav joks. Krievijas arsenālā ir mūsdienīgs precīzais bruņojums, kas spēj likvidēt ienaidnieku ne tikai robežu tuvumā, bet arī pavēļu nodošanas punktos. Krimieši, pēc Šeremeta vārdiem, var neuztraukties, jo pussala ir teicami aizsargāta. °
"Jau sen laiks padzīt NATO no Eiropas valstīm," uzsvēra Šeremets.
Viņš atzīmēja, ka centieni sakurināt karu brīdī, kad visa pasaule pūlas pārvarēt Covid-19 pandēmiju, ir ļoti bēdīgi, tāpat kā nodoms "izsist peļņu no cilvēku nelaimes".
Atgādinasim, ka, atšķirībā no NATO, Maskava nenogurstoši aicina sākt dialogu, nevis demonstrē agresiju.
Vienlaikus NATO plāno mācību "Defender Europe 2021" ietvaros izspēlēt uzbrukumus un aizsardzību Austrumeiropā un Baltijas valstīs. NATO aktīvi iesaista mācībās ne vien Ukrainu, bet arī Gruziju un Moldovu.
Zināms arī, ka tālruņa sarunā ar Ukrainas prezidentu Vladimiru Zeļenski amerikāņu līderis Džo Baidens apsolījis, ka "Vašingtona turpinās atbalstīt Kijevu Krievijas agresijas priekšā". Taču, šķiet, agresija nāk pavisam no citas puses.
Ziņu lente
0