Latvijas aizsardzības ministrs neveikli "nepajokoja" par Krieviju

© Sputnik / Sergey MelkonovМинистр обороны Латвии Артис Пабрикс
Министр обороны Латвии Артис Пабрикс - Sputnik Latvija, 1920, 02.04.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Aizsardzības ministrijas vadītāja Arta Pabrika tvīts par iespējamu "attiecību eskalāciju vai agresiju no Krievijas puses" samulsināja sociālā tīkla lietotājus. Sākotnēji sekotāji uztvēra viņa brīdinājumu par joku, taču ministrs atbildēja, ka "vēl nav jokojis".
RĪGA, 2. aprīlis - Sputnik. Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks nāca klajā ar satraucošu ziņojumu, kas veltīts Krievijai un tās "provokatīvajām darbībām", ko viņš pat uzrakstīja arī angļu valodā.
Taču sociālo mediju lietotāji, šķiet, nav īsti sapratuši politiķa dziļo domu un nolēmuši, ka tas bija pirmā aprīļa joks. Cik jau var spekulēt par šo tēmu, it īpaši ņemot vērā, ka Maskava pastāvīgi ziņo par savu gatavību dialogam, nevis "agresijai". Tomēr Pabriks tomēr "uzstājās" ar kārtējo provokāciju.
"Kad Krievija savus kaimiņus apsūdz "Provokatīvās darbībās", tad mēs zinām, ka tuvojas iespējama attiecību eskalācija vai agresija. Nekas nav mainījies kopš 1939/40, kad "Provokatori" bija somi, latvieši, igauņi, lietuvieši un citi," uzrakstīja Pabriks.
​Daži sociālo mediju lietotāji, šķiet, bija ļoti satraukti par šādu "ziņu", taču, kāpēc politiķis paudis šādu domu, tā arī palika noslēpums.
"Nebiedējiet, lūdzu. Tāpat jau sūnaini," palūdza slavenā publiciste un patriote Elita Veidemane.
​​"Ieskatieties kalendārā!" centās nomierināt publicisti lietotājs Es Pats.
​Taču Veidemane atbildēja, ka tas nebūt nav joks. Drīz to apstiprināja arī pats tvīta autors.
"Par ko ir runa? Vēl neesmu jokojis" atbildēja ministrs.
​Te ir vērts atzīmēt, ka Latvijas aizsardzības ministrs ir aktīvs sociālo tīklu lietotājs, kas dažkārt izraisa vētrainu komentētāju reakciju, jo viņa publikācijas mēdz skart dažādas tēmas.
Ziņu lente
0