Šo Latvija vedīs uz Eirovīziju? Latviešu publiciste sašutusi par Samantas Tīnas klipu

© Sputnik / Андрей Александров / Pāriet pie mediju bankasФестиваль искусств "Славянский базар в Витебске"
Фестиваль искусств Славянский базар в Витебске - Sputnik Latvija, 1920, 15.03.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kaut kādi "frīki un LGBTHVZ": Elita Veidemane nosauca par "pretīgu" latviešu dziedātājas Samantas Tīnas klipu dziesmai, ar kuru viņa pārstāvēs Latviju "Eirovīzijā 2021".

RĪGA, 15. marts — Sputnik. Iepriekš kļuva zināma dziesma, ar kuru Latvijas dziedātāja Samanta Tīna brauks uz "Eirovīziju 2021" Roterdamā. Kompozīcijas nosaukums ir "The Moon is Rising". Dziesma stāsta par to, ka visas sievietes ir karalienes, un skan diezgan spēcīgi. Taču klips nav piemērots latviešu publicistei Elitai Veidemanei.

Veidemane pievērsusi uzmanību drag queen žanra aktierim un meiteņu bučai. "Vienkārši pretīgi," noradīja publiciste savā mikroblogā Twitter.

Tiesa gan, viņa atzīstas, ka sākumā klips bija foršs un stilīgs, līdz parādījās "kaut kādas amūnas deivisas un citi lgbthvz frīki".

​Savā Instagram kontā Tīna pastāstīja, par ko ir viņas dziesma. Tas ir stāsts par spēcīgām un apbrīnojamām sievietēm. Šī kompozīcija aicina ikvienu sievieti ar pašas rokām sevi kronēt jeb pieņemt sevi un būt par savas dzīves noteicēju.

Atgādinām, ka 2021. gadā konkursā piedalīsies tie paši mākslinieki, kuri bija izvēlēti 2020. gadā pārstāvēt savas valstis Nīderlandē jubilejas, 65. Eirovīzijā. Piedalīsies 41 valsts pārstāvji.

Pirmajā pusfinālā, kas ieplānots 2021. gada 18. maijā, uzstāsies dziedātāji no Vācijas, Itālijas, Nīderlandes, Ziemeļmaķedonijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Zviedrijas, Slovēnijas, Austrālijas, Īrijas, Krievijas, Norvēģijas, Kipras, Horvātijas, Azerbaidžānas, Maltas, Izraēlas, Ukrainas, Rumānijas un Beļģijas.

Otrajā pusfinālā 2021. gada 20. maijā, uz skatuves kāps mākslinieki no Francijas, Spānijas, Lielbritānijas, Austrijas, Moldovas, Polijas, Sanmarīno, Serbijas, Islandes, Čehijas, Grieķijas, Igaunijas, Dānijas, Bulgārijas, Šveices, Somijas, Armēnijas, Latvijas, Gruzijas, Portugāles un Albānijas.

Ziņu lente
0