Sputnik laiž klajā ziņu kanālu angļu valodā Telegram lietotnē

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Pāriet pie mediju bankasМессенджер Telegram
Мессенджер Telegram - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Telegram kanāls @sputniknewsint angļu valodā dos tā sekotājiem iespēju pirmajiem iepazīties ar jaunākajām ziņām no visas pasaules.

RĪGA, 26. janvāris - Sputnik. Informācijas aģentūra Sputnik laiž klajā jaunu informācijas kanālu angļu valodā Telegram lietotnē. Sputnik attīsta savus ziņu servisus ar Telegram multimediju iespēju palīdzību, lai pastāstītu plašai auditorijai par jaunākiem notikumiem politikā un ekonomikā, sasniegumiem aizsardzības un drošības jomā, par veselību, kosmosu, tehnoloģijām, kā arī daudzām citām tēmām.

Kanāls publicēs teksta ziņas, fotogrāfijas un grafiskos attēlus, video, audio, statistiku un grafikus, lai piedāvātu lasītājam aktuālākas ziņas no Krievijas un visas pasaules. Mēs piedāvāsim mūsu sekotājiem tēzes no mūsu interesantākajām ekskluzīvām intervijām ar dažādu valstu augstākajām amatpersonām, biznesa pārstāvjiem, politiķiem, sabiedriskā viedokļa līderiem, analītiķiem un ekspertiem.

Мария Бутина - Sputnik Latvija
Krievija aizsargās žurnālistus: Butina pastāstīja par kampaņu #Своихнебросаем

Korespondenti Sputnik 24/7 tiešraidē ziņos sekotājiem par visiem pasaules lielākiem notikumiem no valsts vizītēm līdz protesta akcijām, teroristiskajiem uzbrukumiem un infekciju uzliesmojumiem.

Aicinām parakstīties Sputnik Telegram kanālam @sputniknewsint.

Sputnik ir viens no lielākajiem starptautiskajiem medijiem, kurš apvieno valstu multimediju un reģionālo Interneta portālus, analogo un digitālo radioapraidi krievu, angļu, franču un citās valodās vairāk nekā 130 pasaules pilsētās un Internetā.

Sputnik vietnes strādā vairāk nekā 30 valodās, tostarp angļu, arābu, spāņu, itāliešu, ķīniešu, poļu, portugāļu, serbu, turku, franču un hindi. Sputnik vietnes sniedz lasītājam daudzveidīgu saturu: infografiku, fotoreportāžas, tiešo ēteru, video, interneta aptaujas. Līdztekus operatīvajām ziņām Sputnik publicē arī analītiskos materiālus un ekskluzīvas intervijas.

Ziņu lente
0