Politika

Eirokomisārs no Latvijas uzrakstīja Brexit vienošanām veltītu dzejoli

© Sputnik / Оксана Джадан / Pāriet pie mediju bankasЕврокомиссар по вопросам евро и социального диалога в комиссии Юнкера Валдис Домбровскис.
Еврокомиссар по вопросам евро и социального диалога в комиссии Юнкера Валдис Домбровскис. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Eirokomisāra Valda Dombrovska dzejolīti par ES un Lielbritānijas vēsturisko vienošanos lika Latvijas iedzīvotājiem aizdomāties par to, cik karstvīna viņš izdzēris par godu šīm gadījumam.

RĪGA, 26. decembris — Sputnik. Lielbritānija un Eiropas Savienība 24. decembrī panāca vienošanos par Brexit, kas stāsies spēkā 2021. gada 1. janvāri. 2 000 lappušu dokuments ir jāratificē Lielbritānijas parlamentam. Plānots, ka sēde notiks 30. decembrī. Britu premjers Boriss Džonsons ir novērtējis panākto vienošanos kā lielisku darījumu, kas rada pamatu ilgtermiņa partnerībai un izcilu variantu visai Eiropai.

Atelpoja ar Latvijas pārstāvji. Eiropas Komisijas viceprezidents Valdis Dombrovskis pat uzrakstījis vienošanām veltīto dzejoli un publicēja to Twitter.

‘Twas the night before Christmas

And all through the EU

A deal was announced

To an audible ‘Phew’.

A deal that will help protect

The economy from the worst effects

Of a sad decision to leave

On this cold Christmas Eve.

​Dzejoli Dombrovskis pavadīja ar Eiropas Komisijas priekšsēdētājas Urzulas fon der Leienas tvītu, kur viņa paziņo, ka tagad ES ir taisnīga un sabalansēta vienošanās ar Lielbritāniju.

Sociālajos tīklos dzejolis nez kāpēc netika novērtēts pārāk augsti, kāds labs pat izteica domu, ka Dombrovskis acīmredzot aiz laimes "pārcentās" ar karstvīnu, kas arī pamudināja viņu uzrakstīt savu šedevru, raksta Mixnews.lv.

Lietotājs DG MEME pat atradis cienīgu atbildi eirokomisāra vārdiem.

Roses are red,

Fish swims blue,

Dombro is pleased,

and so is the EU.

Ziņu lente
0