Pēterburga un Maskava iegūst prestižus apbalvojumus

© Sputnik / Alexey Maishev / Pāriet pie mediju bankasВид на Никольскую башню Московского Кремля сквозь гирлянды на Никольской улице
Вид на Никольскую башню Московского Кремля сквозь гирлянды на Никольской улице - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas pilsētas kļuva par prestižāko - World Travel Awards apbalvojumu laureātēm. Krievija ieguvusi titulu "Vadošais pasaules kultūras virziens".

RĪGA, 29. novembris — Sputnik. Viena no prestižākajām tūrisma prēmijām, kas visā pasaulē atzīta, kā augstākas kvalitātes rādītājs - World Travel Awards, nosauca 2020. gada uzvarētājus, vēsta RIA Novosti.

World Travel Awards (WTA) ir 1993. gadā dibināta, globāla iniciatīva, tās mērķis ir izcilu panākumu atzīšana un veicināšana ceļojumu un tūrisma jomā. WTA atzīmē sasniegumus visos tūrisma industrijas sektoros.

​Krievijas pilsētas Maskava un Sanktpēterburga uzvarēja nominācijās "Labākais tūrisma virziens. Pilsēta" un "Pasaules vadošais kultūras virziens". Krievija ir kļuvusi par "Pasaules vadošo kultūras virzienu".

Tiek atzīmēts, ka kopā ar Pēterburgu tika nominētas 14 populārākas pilsētas, starp kurām Parīze, Londona, Roma, Venēcija, Ņujorka un Riodežaneiro.

Par "Labāko vietu pasaulē" pēc WTA versijas kļuva Maldīvu salas. Madeira izcīnīja titulu "Labākā atpūtas vieta salā", Lisabona kļuva par "Labāko vieta atpūtai pasaulē", Algarve — par "Labāko vietu pludmales atpūtai pasaulē".

WTA pētījumi notika gada laikā. Atklātā balsošana notika oficiālajā balvas vietnē no 28. septembra līdz 25. oktobrim. Vērā tika ņemti tūrisma nozares ekspertu un ceļotāju viedokļi.

Ziņu lente
0