Maxima ievieš jaunus drošības pasākumus pircējiem

© Sputnik / Дмитрий ДубинскийГипермаркет Maxima
Гипермаркет Maxima - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Daži veikali neplāno ierobežot tikai pirkumu ratiņu un grozu skaitu, lai kontrolētu apmeklētājus. Lielveikalu tīkls Maxima izdomājis jaunus pasākumus cīņai ar koronavīrusu.

RĪGA, 18. novembris — Sputnik. Ārkārtējās situācijas režīma darbības laikā veikalu tīkls Maxima Latvijā ievieš jaunus drošības pasākumus, lai minimizētu koronavīrusa izplatības risku pircēju vidū. Uzņēmums uzsver, ka galvenais tam ir apmeklētāju un personāla veselība un drošība, vēsta Tvnet.lv.

Ziņots, ka jau šonedēļ visos veikalos tiks sniegta informācija par drošām apmeklejuma stundām, kad veikala slodze ir minimāla. Uzņēmuma pārstāvji ir pārliecināti: šī informācija ļaus plānot pirkumu laiku, tas samazinās rindas un padarīs drošāku iepirkšanos.

"Maxima Latvija" vadītājs Viktors Troicins paziņoja, ka tīkls jau ieviesis virkni pasākumu, lai ierobežotu koronavīrusa izplatību iedzīvotāju vidū. Piemēram, iepriekš informēts, ka virkne lielveikalu cīņā ar Covid-19 ierobežojusi pirkumu ratiņu un grozu skaitu. Tādējādi plānots kontrolēt cilvēku skaitu, kuri vienlaikus atradīsies tirdzniecības vietā.

Troicins uzsvēra, ka "Maxima Latvija" aicina pircējus iepriekš sastādīt pirkumu sarakstu un veikalu apmeklēt pa vienam, kā arī atgādināja: veikals organizē produktu piegādes mājās, visu nepieciešamo iespējams iegādāties ar platformas barbora.lv starpniecību.

"Maxima Latvija" jau ieguldījusi vairāk nekā miljonu eiro, lai izstrādātu un īstenotu visus drošības pasākumus, kas nepieciešami cīņai ar koronavīrusu veikalos visā valstī.

Ziņu lente
0