Atvainojos, ka aicināju uzticēties Levitam: Ozols sašutis par prezidenta algas pielikumu

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas prezidenta Egila Levita algas pielikums valstij grūtajos laikos tik ļoti pārsteidza latviešu publicistu Oto Ozolu, ka viņš publiski atsauca savus labos vārdus par Latvijas līderi.

RĪGA, 16. novembris – Sputnik. Ziņas par to, ka Saeimas Budžeta un finanšu komisija atbalstīja Latvijas prezidenta algas palielināšanu līdz 6260 eiro, savukārt viņa reprezentatīvos izdevumus – līdz 1252 eiro, tik ļoti pārsteidza publicistu Otto Ozolu, ka viņš paņēma atpakaļ savus vārdus par Latvijas līderi Egilu Levitu.

Savā Twitter mikroblogā Ozols atvainojās par to, ka publiski aicinājis uzticēties Latvijas prezidentam.

"Nē, tā nav viltus ziņa. Nē, tā nav veca ziņa. Tas ir cilvēks, kurš sevi nekautrējas dēvēt par @valstsgriba.Atvainojos, ka savulaik publiski aicināju uzticēties Egilam Levitam. Atzīstu, ka kļūdījos un lūdzu piedošanu," atvainojās sekotājiem Ozols.

​Tika ziņots, ka lēmumu par prezidenta algas un reprezentatīvo izdevumu palielināšanu atbalstīja komisijas locekļu vairākums. Nebija priecīga par prezidenta ienākumu celšanu bijusī Latvijas ekonomikas ministre, Saeimas deputāte Dana Reizniece-Ozola.

Viņa paziņoja, ka tas fakts, ka prezidents krīzes laikā vēlas pacelt sev algu, ir drosmes, solidaritātes un empātijas trūkuma rādītājs.

Taču Budžeta un finanšu komisijas lēmumam vēl ir jābūt atbalstītam Saeimā. Tādēļ deputātiem vēl ir iespēja izrādīt empātiju un solidaritāti.

Ziņu lente
0