"Gudkovs runā latviski!" Krievijas komiķis atkal pārsteidza pielūdzējus no Latvijas

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Pāriet pie mediju bankasТелеведущий, актер, сценарист Александр Гудков.
Телеведущий, актер, сценарист Александр Гудков. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas komiķis Aleksandrs Gudkovs apsveica savu māsu dzimšanas dienā, parakstot sociālajā tīklā viņas Jūrmalā uzņemto fotogrāfiju latviešu valodā.

RĪGA, 30. oktobris – Sputnik. Populārais Krievijas komiķis un skatuves mākslinieks Aleksandrs Gudkovs atkal iepriecināja pielūdzējus Latvijā ar paziņojumu latviešu valodā.

Gudkovs savā Instagram profilā latviski apsveica māsu Natāliju dzimšanas dienā.

"Daudz laimes dzimšanas dienā! Mans mīļākais zvirbulis!!!" parakstīja skatuves mākslinieks foto, kurā viņa māsa stāv Baltijas jūras krastā, Jūrmalā.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Daudz laimes dzimšanas dienā! Mans mīļākais zvirbulis!!!!!! 🐦

Публикация от 🐕💦 (@gudokgudok)

Gudkova pielūdzējiem Latvijā ļoti iepatikās, ka viņš atkal runā latviski. "OMG, Gudkovs runā latviski!" uzrakstīja sekotājs komentāros. Tiesa, cits sekotājs dzēlīgi atcirta (latviski): "Viņš zina, kā strādā tulkotājs."

Atsevišķi krievvalodīgie lietotāji paši izmantoja tulkotāju, lai saprastu, ko uzrakstīja Gudkovs, un pauduši neizpratni: "Amizanti, ka Instagram "zvirbuli" iztulkoja kā "животное" ("dzīvnieks" kriev.val. – red.piez.), bet tas ir "воробей" ("zvirbulis" kriev. val. – red.piez.)."

Atgādināsim, ka Maskavas apgabalā dzimušais Aleksandrs Gudkovs ne pirmo reizi izrāda īpašu uzmanību latviešu valodai un Latvijai. Viņš jau parādījies t-kreklā ar uzrakstu "Tektoņiks tā ir mana elektroparadīze".

Turklāt 2020. gadu komiķis sagaidīja Latvijā. Mediji pat stāstīja, ka viņam esot līgava no Rīgas. Taču šī informācija pagaidām nav apstiprināta.

Ziņu lente
0