Kļuvis zināms, kā ārstē ar koronavīrusu inficēto Trampu

© AFP 2023 / Doug Mills / POOLПрезидент США Дональд Трамп в защитной маске
Президент США Дональд Трамп в защитной маске - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Iepriekš noskaidrojās, ka ASV prezidents hospitalizēts ASV Jūras kara spēku slimnīcā Vašingtonas priekšpilsētā.

RĪGA, 3. oktobris – Sputnik. ASV prezidenta Donalda Trampa terapijā iekļauts remdesivirs, informēja prezidenta ārsts Šons Konijs, vēsta Sputnik Lietuva.

"Priecājos paziņot, ka prezidents jūtas ļoti labi, papildu skābeklis viņam nav vajadzīgs, taču pēc konsultācijām ar speciālistiem mēs nolēmām sākt terapiju ar remdesivira palīdzību," memorandu, ko parakstīja Konlijs un publicēja Baltais nams, citēja RIA Novosti.

"Viņš (Tramps – red.) pieņēmis pirmo devu un komfortabli atpūšas," piebilda Konlijs.

Pats Tramps no jauna apliecināja, ka viss ir kārtībā. "Domāju, viss ir labi! Paldies visiem. Mīlu!" viņš uzrakstīja Twitter.

Президент США Дональд Трамп и первая леди Мелания Трамп присутствуют на церемонии в мемориале Пентагона 9/11 в Вашингтоне - Sputnik Latvija
Donalds Tramps un viņa dzīvesbiedre inficējušies ar koronavīrusu

Iepriekš Tramps apstiprināja, ka viņam diagnosticēts koronavīruss. Piektdienas vakarā viņš tika hospitalizēts ASV Jūras kara spēku slimnīcā Vašingtonas priekšpilsētā. Tāpat ziņots, ka ar koronavīrusu inficējusies prezidenta dzīvesbiedre Melānija.

Pozitīvs koronavīrusa testa rezultāts konstatēts arī Donalda Trampa priekšvēlēšanu štāba vadītājam Bilam Stepienam, vēstīja izdevums Politico.

Pēc izdevuma datiem, koronavīruss Stepienam diagnosticēts piektdien. Viņam ir vāji izteikti simptomi, kā gripas gadījumā.

42 gadus vecais Stepiens plāno strādāt no mājām līdz karantīnas beigām.

Ziņu lente
0