Blogeris izjokoja savu draudzeni vannā ar krāsvielu un šokēja sekotājus

© pixabayРезиновый утенок
Резиновый утенок - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
YouTube-blogeris Kristens Henbi izjokoja savu draudzeni, sagatavojot viņai vannu ar krāsvielu, rezultāta meitene kļuvusi zila.

RĪGA, 4. septembris - Sputnik. YouTube blogeris Kristens Henbi publicējis pranku, kurā viņš izjokoja savu draudzeni Džesu, ielejot vannā putas ar auduma krāsvielu, taču sekotāji bija sašutuši par viņa rīcību.

Videoierakstu viņš publicēja Instagram vietnē, vēsta RIA Novosti.

Meitene iekāpa vannā, un pēc dažām minūtēm blogeris izdzirdēja viņas kliedzienus. Tad viņa izgāja no vannasistabas ietīta dvielī un kļuva saprotams, ka viņas rokas un kājas ir pilnīgi zilas.

Pats Henbi smējās par viņu, saucot par "visļaunāko smurfu pasaulē".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kristen Hanby (@kristenhanby)

Viens no Twitter lietotājiem publicēja šo videoierakstu savā lapā, uzsverot, ka neuzskata, ka prankera rīcība ir visai smieklīga, viņu atbalsta daudzi sekotāji.

"Tas varētu viņu nogalināt. Nav pieļaujams, ka auduma krāsviela saskaras ar ģenitālijām, acīm vai muti. Tas ir ļoti bīstami. Viņai jāvēršas pie ārsta, jo tas var nopietni kaitēt viņas veselībai," atzīmēja viens no lietotājiem.

Daži no sekotājiem apsūdzēja Herbi par elementāru necieņu pret meiteni.

"Ko tādu viņa bija nodarījusi? Tādas lietas parasti tiek darītas, lai atriebtos, neviens bez iemesla tā neizjoko," - komentēja sekotāji.

Taču bija arī tie, kuri nolēma aizstāvēt blogeri.

"Es domāju, ka daudzas no meitenēm, kas apsūdz šo video, būtu pasmējušās, ja tas notiktu ar puisi," norāda viens no komentētājiem.

Ziņu lente
0