Latvijā astoņi jauni Covid-19 gadījumi: četri cilvēki atgriezušies no ārzemēm

© Sputnik / Владимир Песня / Pāriet pie mediju bankasМосквичи с 16 июля могут бесплатно сдать тест на COVID-19
Москвичи с 16 июля могут бесплатно сдать тест на COVID-19 - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Aizvadītās diennakts laikā neviens Covid-19 pacients nav nogādāts slimnīcā. Stacionāri ārstējas pieci koronavīrusa slimnieki.

RĪGA, 1. septembris — Sputnik. Aizvadītās diennakts laikā Latvijā veikts 2101 koronavīrusa tests, reģistrēti astoņi jauni inficēšanās gadījumi, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs.

SPKC dati liecina, ka četri inficētie atgriezušies no ārvalstīm – Krievijas, Grieķijas, Ukrainas un Baltkrievijas, vēl trīs cilvēki kontaktējuši ar citiem pacientiem, informācija par vienu infekcijas gadījumu tiek noskaidrota.

Epidēmijas laikā valstī veikti 253 818 izmeklējumi, saslimuši 1404 cilvēki, 1173 izveseļojušies, 34 miruši.

Aizvadītās diennakts laikā neviens Covid-19 pacients nav nogādāts slimnīcā. Stacionāri ārstējas pieci koronavīrusa slimnieki. Viņu vidū četriem slimības gaita ir vidēji smaga, viens cilvēks ir smagā stāvoklī. No slimnīcām izrakstīti 205 cilvēki, kas izārstējušies no Covid-19.

11. martā Pasaules Veselības organizācija izsludināja jaunās koronavīrusa infekcijas Covid-19 pandēmiju. Jaunākie PVO dati liecina, ka pasaulē fiksēti aptuveni 24,5 miljoni infekcijas gadījumu, gandrīz 833 tūkstoši cilvēku miruši.

Ziņu lente
0