Latvijā 9 jauni Covid-19 gadījumi, gandrīz visas inficēšanās ķēdes ir noskaidrotas

© Sputnik / AFK Sistema / Pāriet pie mediju bankasПроизводство вакцины от COVID-19 на фармацевтическом заводе "Биннофарм"
Производство вакцины от COVID-19 на фармацевтическом заводе Биннофарм - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijā diennakts laikā atklāti 9 jauni Covid-19 gadījumi, hospitalizācija nevienam nav bijusi nepieciešama, slimnīcās turpina ārstēties četri pacienti.

RĪGA, 28. augusts – Sputnik. Latvijā aizritējušajā diennaktī ir veikti 2040 koronavīrusa testi, reģistrēti 9 jauni inficēšanās gadījumi, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs.

Saskaņā ar SPKC datiem, četri inficētie kontaktēja ar citiem ar Covid-19 saslimušajiem, četri atgriezās no ārzemēm – Itālijas, Īrijas, Ukrainas un Moldovas, par vienu saslimušo informācija tiek precizēta.

Latvijā epidēmijas laikā kopumā ir veikti 246 867 koronavīrusa izmeklējumi, atklāti 1375 inficētie, 1163 izveseļojās, 34 nomira.

Pēdējo 24 stundu laikā saistībā ar Covid-19 netika hospitalizēts neviens cilvēks. Slimnīcās turpina ārstēties četri cilvēki, trijiem ir vidēji smaga slimības gaita, viens pacients atrodas smagā stāvoklī. No slimnīcām pēc ārstēšanās saistībā ar Covid-19 izrakstīti 204 cilvēki.

Pasaules Veselības organizācija 11. martā pasludināja jaunās koronavīrusa infekcijas Covid-19 uzliesmojumu par pandēmiju. Saskaņā ar aktuālākajiem datiem, pasaulē atklāts vairāk nekā 24,6 miljoni inficēšanās gadījumu, vairāk nekā 836 tūkstoši cilvēku ir miruši, bet izveseļojās vairāk nekā 17,1 miljons.

Ziņu lente
0