Mesi nolēma pateikt "Barselonai" - "adiós!"

© Sputnik / Anton Denisov / Pāriet pie mediju bankasЛионель Месси перед матчем между сборными Аргентины и Исландии ЧМ по футболу
Лионель Месси перед матчем между сборными Аргентины и Исландии ЧМ по футболу - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lionels Mesi - "Barselonas" audzēknis un tās leģenda, viņš pārspējis visus iedomājamos un neiedomājamos kluba rekordus; tagad par viņu izrāda interesi citas elitāras komandas.

RĪGA, 26. augusts – Sputnik. Spānijas "Barselonas" leģenda Lionels Mesi pieņēmis lēmumu pamest klubu.

Trīsdesmit trīs gadus vecais argentīniešu uzbrucējs visu savu karjeru (kopš 2004. gada) nospēlēja Katalonijas klubā, taču ir pienācis šķiršanās brīdis. Visādā gadījumā, jaunais "Barselonas" galvenais treneris Ronalds Kumans, apgalvo Football Espana, negrasās iet veterāna pavadā, bet gan veidos jaunu komandas spēli, kur argentīnietim nāktos samierināties ar jaunu lomu.

Jāatzīmē, ka esošais Mesi līgums ar "Barselonu" ir spēkā līdz nākamā gada vidum. Tomēr Lionels vēlas izmantot tajā norādīto opciju, kura ļauj pamest klubu brīva aģenta kārtā, bez jebkādām kompensācijām.

Нападающий сборной Аргентины Лионель Месси - Sputnik Latvija
Mediji paziņoja, ka Mesi atstās "Barselonu" 2018. gada vasarā

"Barselona" jau reaģējusi uz šo Mesi paziņojumu, apgalvojot, ka šīs opcijas aktivācija par līguma laušanu beidzās jau jūnijā. Taču šeit ir jāņem vērā šīs sezonas neparastumu, kura pandēmijas dēļ tajā pašā Spānijā tika pagarināta līdz pat jūlija vidum (parasti beidzas maijā), savukārt 2019./2020. gada sezonas UEFA Eiropas kausu fināli vispār notika vien pagājušās nedēļas beigās. Tādēļ gadījumā, ja lieta aizies līdz reālam strīdam, bez tiesas starp spēlētāju un klubu, izskatās, neiztiks.

Lionels Mesi ir "Barselonas" audzēknis un tās leģenda. Pēdējo 16 gadus laikā viņš ir pārspējis visus iedomājamos un neiedomājamos kluba rekordus. Pat aizritējušajā sezonā, kuru "Barselonai" diez vai var nosaukt par veiksmīgu, argentīnietis 44 mačos iesita 31 bumbu un veica vēl 26 rezultatīvas piespēles – tas ir labākais rādītājs komandā.

Kas attiecas uz Mesi perspektīvām citās komandās, tad ir zināms, piemēram, ka par viņu izrāda interesi tādi superklubi, kā angļu "Manchester United" un "Manchester City", kā arī itāļu "Inter" un franču "Paris Saint-Germain".

Ziņu lente
0