Latvijā trīs jauni Covid-19 gadījumi, inficēšanās avoti ir noskaidroti

© Sputnik / Владимир Песня / Pāriet pie mediju bankasМосквичи с 16 июля могут бесплатно сдать тест на COVID-19
Москвичи с 16 июля могут бесплатно сдать тест на COVID-19 - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijā trīs jauni Covid-19 gadījumi, lielākā daļa saistīta ar braucieniem uz ārzemēm; stacionāros ārstējas seši cilvēki.

RĪGA, 4. augusts – Sputnik. Aizritējušajā diennaktī Latvijā ir veikts 1871 koronavīrusa tests, atklāti trīs jauni inficēšanās gadījumi, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).

Saskaņā ar SPKC datiem, divi inficētie ieradās no valsts, kur Covid-19 izplatības rādītājs sastāda vairāk nekā 16 gadījumus uz 100 tūkstošiem iedzīvotāju, vēl viens – kontaktēja ar inficēto.

Kopumā epidēmijas izplatības laikā valstī ir veikti 203 868 Covid-19 izmeklējumi, no tiem 1249 izrādījās pozitīvi, 1070 cilvēki izveseļojās, 32 nomira.

В Казани запустили проект по разработке вакцины от коронавируса - Sputnik Latvija
Izveidojusies acīmredzama imūnā atbilde: Krievijas vakcīna pret Covid-19 devusi rezultātu

Aizritējušajā diennaktī slimnīcā nav nonācis neviens ar Covid-19 inficētais. Stacionāros turpina ārstēties seši pacienti, visiem ir vidēji smaga slimības gaita. No slimnīcām pēc ārstēšanās no Covid-19 kopumā ir izrakstīts 191 pacients.

Pasaules Veselības organizācija 11. martā pasludināja jaunās koronavīrusa infekcijas Covid-19 uzliesmojumu par pandēmiju. Saskaņā ar aktuālākajiem datiem, pasaulē ir atklāti jau vairāk nekā 18,4 miljoni inficēšanās gadījumu, vairāk nekā 697 tūkstoši cilvēku nomira un gandrīz 11,7 miljoni izveseļojās.

Ziņu lente
0