Diennakts laikā Latvija notikuši 100 CSNg, ir bojāgājušie

© pixabay / paperelementsДорожно-транспортное происшествие
Дорожно-транспортное происшествие - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Avāriju rezultātā aizritējušajā diennaktī Latvijā ir gājuši bojā 4 cilvēki, 18 cilvēki guvušie ievainojumus; uzsākta 371 administratīvā pārkāpuma lieta, tai skaitā 10 par braukšanu alkohola reibumā.

RĪGA, 2. augusts – Sputnik. Aizritējušajā diennaktī Latvijā notika 100 ceļu satiksmes negadījumi (CSNg), četri cilvēki gāja bojā, vēl 18 ir guvuši ievainojumus, raksta Press.lv ar atsauci uz Valsts policiju. Tika sastādīts 371 administratīvā pārkāpuma protokols, tai skaitā 193 par pieļaujamā ātruma pārsniegšanu un 10 – par braukšanu reibumā.

Nāvējošais CSNg notika sestdienas rītā, 1. augustā, Šmerļa ielā, Rīgā. Autovadītāja, atrodoties pie Lexus markas automobiļa stūres, uzbrauca virsū gājējam, kurš gāja pāri ceļam pa gājēju pāreju. Gājēja no gūtajām traumām mira notikuma vietā.

Tāpat avārija ar letālu iznākumu notika uz Liepājas šosejas naktī uz svētdienu. Mazda markas automobilis neskaidru iemeslu dēļ ietriecās viadukta balstā, kā rezultātā mašīnas salonā esošie divi pasažieri mira notikuma vietā.

Naktī uz svētdienu notika avārija Zilupes novada Zaļesjes pagastā. Automobilis Volkswagen Passat saskrējās ar kravas mašīnu DAF. Vieglās mašīnas vadītājs smagā stāvoklī tika nogāgāts slimnīcā, Volkswagen pasažieru glābt nav izdevies.

Tāpat aizritējušajā diennaktī uz ceļiem cietuši 18 cilvēki, 8 no tiem Rīgas reģionā, pa trim cilvēkiem Zemgalē un Vidzemē, kā arī pa diviem – Kurzemē un Latgalē.

Ziņu lente
0