Ecolines autobusi maršrutā Sanktpēterburga-Rīga kursēs reizi nedēļā

© Sputnik / Алексей Даничев / Pāriet pie mediju bankasИностранные туристы в России
Иностранные туристы в России - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
No Krievijas uz Latviju ar autobusu izdosies atgriezties tikai nedaudziem – reisi pārsvarā paredzēti personām ar uzturēšanās atļauju un nodarbinātības reisiem.

RĪGA, 30. jūlijs — Sputnik. Kompānija "Ecolines" informēja par reisu Sanktpēterburga-Rīga daļēju atjaunošanu, ziņo Fontanka.ru.

Kompānijas pārstāvji pastāstīja, ka uz Latviju varēs doties vien noteiktu kategoriju pilsoņi: cilvēki ar uzturēšanās atļaujām, personas, kas vēlas apmeklēt tuviniekus, daži darbinieki un speciālisti.

"Ierodoties Latvijā vai atgriežoties Krievijā, jāievēro ar Covid-19 saistītie karantīnas ierobežojumi," brīdināja pārvadātājs.

Экскурсия по рижскому Дому печати перед реконструкцией - Sputnik Latvija
KF iedzīvotāji sākuši interesēties par biļetēm uz Eiropu vasarā: Rīga ir starp galamērķiem

SIA "Amron" (Latvijas "Ecoline" juridiskā persona Krievijā) mārketinga direktors Andrejs Volkovs pastāstīja, ka pasažieriem var liegt iekāpšanu autobusā, ja nav dokumentu, kas apstiprinātu tiesības šķērsot robežu. Pie tam kompānija atgriezīs biļetes cenu.

Līdz Krievijas robežai pasažierus ved viens autobuss, caurlaides punktu viņi šķērso kājām, Latvijas pusē viņus sagaida cits autobuss. Ja cilvēkam tiek liegta robežas šķērsošana, viņu var nogādāt atpakaļ.

Volkovs pastāstīja, ka faktiski tie ir izbraukšanas reisi tiem, kuri kaut kādu iemeslu dēļ, piemēram, pandēmijas laikā nav varējuši atgriezties Eiropā un Latvijā.

Autobusi no Sanktpēterburgas uz Rīgu kursēs katru piektdienu pl. 20:10.

Latvija uzskata par epidemioloģiski drošām valstis, kur Covid-19 gadījumu skaits pēdējās 14 dienās nav pārsniedzis 16 cilvēkus uz 100 tūkstošiem iedzīvotāju. Krievijā šis rādītājs pēdējās divas nedēļas sastāda 57,5.

Ziņu lente
0