Kontakti ar inficētajiem un braucieni uz ārzemēm: Latvijā 6 jauni Covid-19 gadījumi

© Sputnik / Алексей Майшев / Pāriet pie mediju bankasТестирование на COVID-19
Тестирование на COVID-19  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Diennakts laikā Latvijā atklāti seši jauni koronavīrusa inficēšanās gadījumi: trīs cilvēki kontaktēja ar inficētajiem, viens atgriezās no ārzemēm, par atlikušajiem diviem cilvēkiem ārsti noskaidro informāciju.

RĪGA, 17. jūlijs – Sputnik. Latvijā aizritējušajā diennaktī veikti 2189 Covid-19 testi, atklāti seši jauni saslimšanas gadījumi, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs.

Pašlaik SPKC rīcībā esošā informācija liecina, ka trīs inficētie atradās kontaktā ar citu inficēto, viens ir atgriezies no ārzemēm, saistībā ar atlikušajiem diviem ārsti noskaidro inficēšanās avotu.

Kopumā epidēmijas laikā valstī analīzes koronavīrusa noteikšanai ir nodevuši 177 885 cilvēki, inficējušies 1185 cilvēki, 1022 izveseļojās, 31 nomira.

Aizritējušajā diennaktī slimnīcā nogādāts viens cilvēks ar apstiprinātu Covid-19 diagnozi. Kopumā stacionāros ārstējas divi pacienti, abiem ir vidēji smaga slimības gaita. Kopumā no slimnīcām izrakstīti 187 pacienti, kuri ārstējās no Covid-19.

Pasaules Veselības organizācija 11. martā pasludināja jaunās koronavīrusa infekcijas Covid-19 uzliesmojumu par pandēmiju. Saskaņā ar aktuālākajiem datiem, pasaulē ir atklāti jau vairāk nekā 13,9 miljoni inficēšanās gadījumu, vairāk nekā 593 tūkstoši cilvēku nomira un vairāk nekā 8,3 miljoni izveseļojās.

Ziņu lente
0