Vēl viena aviokompānija atjauno reisus no Rīgas

© AP Photo/Alik KepliczСамолет польской авиакомпании LOT
Самолет польской авиакомпании LOT - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
No šīs nedēļas no Rīgas lidostas varēs doties uz 49 galamērķiem ar septiņu starptautisko pārvadātāju reisiem.

RĪGA, 17. jūlijs – Sputnik. Polijas aviokompānija LOT Polish Airlines no 16. jūlija atjaunoja lidojumus no lidostas "Rīga", liecina informācija lidostas mājaslapā.

Ar šīs aviokompānijas lidmašīnām četras reizes nedēļā – otrdienās, ceturtdienās, piektdienās un svētdienās – no Rīgas varēs doties uz Polijas galvaspilsētu Varšavu.

Kopumā no šīs nedēļas no Rīgas lidostas var aizbraukt uz 49 galamērķiem. Reisus piedāvā aviokompānijas Ryanair, Wizz Air, airBaltic, Lufthansa, Finnair, Norwegian un LOT.

Самолет Airbus a220-300 авиакомпании airBaltic в аэропорту Рига - Sputnik Latvija
Lidostas "Rīga" pasažieru plūsma pieaug: kad atlaistos sāks pieņemt atpakaļ

Lidosta atgādina, ka plānojot braucienu pasažieriem ir jāizlasa informācija par lidostas un aviokompānijas epidemioloģiskās drošības prasībām, kā arī par ierobežojumiem galamērķa valstī.

Eiropas Savienības valstu padome ieteica pakāpeniski atcelt ierobežojumus braucieniem uz ES, saskaņojot valstu sarakstu, kurām robežas var sākt atvērt no 1. jūlija. Valstis,  kurām piedāvāts atcelt braucienu ierobežojumus, ir 14: tā ir Alžīrija, Austrālija, Kanāda, Gruzija, Japāna, Melnkalne, Maroka, Jaunzēlande, Ruanda, Serbija, Dienvidkoreja, Taizeme, Tunisija, Urugvaja. Ķīna var kļūt par 15. valsti sarakstā, taču ar nosacījumu, ka tiek apstiprināta robežu atvēršana ES rezidentiem.

Turklāt Andoras, Monako, Sanmarīno un Vatikāna iedzīvotājiem jābūt izskatītiem kā ES rezidentiem pielietojot šo rekomendāciju.

Ar Šengenu asociētās Islande, Lihtenšteina, Norvēģija, Šveice pievienojās ES rekomendācijai par robežu atvēršanu no 1. jūlija.

Ziņu lente
0