Šogad Baltic Open turnīrs Jūrmalā nenotiks

© Sputnik / Sergey MelkonovМеждународный теннисный турнир WTA Baltic Open
Международный теннисный турнир WTA Baltic Open - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jūlijā ieplānotais tenisa turnīrs Jūrmalā tiek atcelts, savukārt par Itāliju un Vāciju WTA neskaidra iemesla dēļ joprojām domā.

RĪGA, 17. maijs – Sputnik. Visi profesionālie tenisa turnīri līdz pat šī gada augustam ir atcelti. To skaitā ir arī Baltic Open, kurš pirmo reizi pērn notika Jūrmalā.

Šo lēmumu pēc medicīnas ekspertu rekomendācijām un saistībā ar pandēmiju pieņēma Profesionālo tenisistu asociācija (ATP), kā arī Sieviešu tenisa asociācija (WTA).

Sākotnēji marta vidū, kad Pasaules Veselības organizācija oficiāli pasludināja pandēmiju, tika atcelti visi turnīri līdz pat 7. jūnijam. Tagad šis termiņš ir pagarināts līdz augustam.

WTA International kategorijas Jūrmalas Baltic Open bija jānotiek no 20. līdz 26. jūlijam. Pērn Latvija pirmo reizi uzņēma tika augsta ranga sacensības, un par uzvarētāju vienspēles kategorijā kļuva vietējā tenisiste Anastasija Sevastova.

Interesanti, ka turnīru Palermo, Itālijā, kuram, līdzīgi Jūrmalas turnīram, bija jāsākas 20. jūlijā, WTA pagaidām nav pilnībā atcēlusi un pieļauj tā pārcelšanas iespēju uz vēlāku laiku. Analoģisks lēmums pieņemts arī attiecībā uz turnīru Karlsrūē (Vācija).

Ziņu lente
0