PVO aicina neatcelt ierobežojošos pasākumus pārāk agri

© Sputnik / Sergey MelkonovВ Латвийском центре инфектологии развернута мобильная лаборатория для сдачи анализов на коронавирус
В Латвийском центре инфектологии развернута мобильная лаборатория для сдачи анализов на коронавирус - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tas būs lēmums, ko katra atsevišķa valsts, katrs reģions pieņems patstāvīgi, paziņoja Pasaules Veselības organizācijas oficiālais pārstāvis.

RĪGA, 8. aprīlis – Sputnik. Ierobežojošajiem pasākumiem katrā atsevišķā valstī nedrīkst būt atceltiem pārāk ātri, lai izvairītos no jauna inficēšanās viļņa, paziņoja brīfingā Ženēvā Pasaules Veselības organizācijas oficiālais pārstāvis Kristians Lindmeiers, raksta RIA Novosti.

"Ir svarīgi zināt, ka tas notiek dažādās valstīs, dažādos rajonos dažādā laikā un atšķirīgi. Tādēļ tas nav tā, ka pasaule vienlaicīgi spēs pārslēgties un pateikt, ka tagad viss ir beidzies. Tas būs lēmums, ko katra atsevišķa valsts, katrs reģions pieņems patstāvīgi. Taču viena no svarīgākajām daļām būs neatcelt ierobežojošos pasākumus pārāk agri, lai neatgrieztos atkal pie tā, ar ko viss sākās," sacīja viņš.

Pēc viņa teiktā, katrai valstij būs jāpieņem lēmums par kādu konkrētu ierobežojumu atcelšanu patstāvīgi, pašiem veicot visu savu risku izvērtēšanu.

Ziņu lente
0