Vācijā atzīmēta pieprasījuma izaugsme pēc vasaras ceļojumiem mazās grupās

© Sputnik / Alexey Malgavko / Pāriet pie mediju bankasГруппа туристов фотографируется на водопаде Учан-Су в окрестностях Ялты в Крыму
Группа туристов фотографируется на водопаде Учан-Су в окрестностях Ялты в Крыму - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pirmajā aprīlī lielākajā Vācijas tūrisma kompānijā startēja agrās rezervēšanas programma 2021. gada vasarai.

RĪGA, 5. aprīlis – Sputnik. Vācijas tūrisma koncernā TUI atzīmēts pieprasījums pēc vasaras ceļojumiem nelielajās grupās, tradicionālie galamērķi, piemēram, tūrisma braucieni uz Spāniju, Grieķiju un Ēģipti joprojām ir populāri pasūtītāju vidū, paziņoja RIA Novosti "TUI Deutschland GmbH" oficiālā pārstāve Štefanija Holvega.

Флаги стран НАТО у здания Национальной оперы в Риге - Sputnik Latvija
"Staigājošie miroņi": Latvijas tūrisma bizness noasiņo

Pirmajā aprīlī lielākajā Vācijas tūrisma kompānijā startēja agrās rezervēšanas programma 2021. gada vasarai.

"Kopumā pēdējo gadu laikā esam pamanījuši pieaugošo individualizācijas tendenci. Līdz ar to, pēdējā laikā ir pieaudzis pieprasījums pēc braucieniem nelielās grupās. Tādēļ TUI vēl vairāk paplašināja ceļojumu sortimentu nelielām grupām ar vietējiem gidiem, sevišķi populāros tūrisma galamērķos, tādos kā ASV un Kanāda," pateica Holvega, atbildot uz RIA Novosti jautājumu, vai koronavīrusa pandēmijas fonā pasaulē var pieaugt individuālā tūrisma vai ceļojumu mazās grupās popularitāte.

Pēc TUI pārstāves sacītā, koncernā atzīmē, ka "mūsu viesi patlaban ir un paliek lojāli iecienītākajiem tūrisma galamērķiem, tādēļ Spānija, Grieķija un Ēģipte šobrīd ir īpaši pieprasītas".

"Taču mēs varam arī prognozēt, ka tendence ceļot uz Vidusjūras austrumu reģioniem, kā arī uz Austrumeiropu, turpināsies un, iespējams, pastiprināsies. Patlaban Baltijas jūras Polijas piekraste kļūst aizvien pieprasītāka mūsu klientu vidū," piebilda Holvega.

Ziņu lente
0