Vīrusa ģeogrāfija Latvijā paplašinās: slimība skārusi jau 25 pašvaldības

© AFP 2023 / STRЛаборанты тестируют образцы вируса в лаборатории в Хэнъяне в центральной китайской провинции Хэнань
Лаборанты тестируют образцы вируса в лаборатории в Хэнъяне в центральной китайской провинции Хэнань - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Saskaņā ar aktuālākajiem datiem, ar Covid-19 vīrusu Latvijā saslimuši 124 cilvēki 25 pašvaldībās: visvairāk saslimušo joprojām ir Rīgā.

RĪGA, 22. marts – Sputnik. Covid-19 vīruss ir atklāts 25 Latvijas pašvaldību iedzīvotājiem, raksta jauns.lv ar atsauci uz Slimību profilakses un kontroles centru.

Tiek ziņots, ka saslimšanas gadījumi ir atklāti Rīgā, Jūrmalā, Aizkrauklē, Jēkabpilī, Daugavpilī, Liepājā, Rēzeknē, Grobiņas novadā, Olaines novadā, Vecumnieku novadā, Kuldīgas novadā, Ventspils novadā, Babītes novadā, Mārupes novadā, Ozolnieku novadā, Ķekavas novadā, Salaspils novadā, Stopiņu novadā, Garkalnes novadā, Sējas novadā, Krimuldas novadā, Siguldas novadā, Cēsu novadā, Smiltenes novadā un Ogres novadā.

Санитарная обработка в полевом госпитале в Кремоне, Италия - Sputnik Latvija
Sēdiet mājās: infektologs pastāstīja, kā Latvija var izvairīties no Itālijas scenārija

Visvairāk saslimušo ir Latvijas galvaspilsētā. Seši gadījumi ir reģistrēti Jūrmalas teritorijā, pārējās pašvaldībās saslimušo skaits nepārsniedz piecus cilvēkus.

Kā jau iepriekš rakstīja Sputnik Latvija, vakar Latvijā tika atklāti 13 jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi, kopējās saslimušo skaits sasniedza 124 cilvēkus.

Latvijas Veselības ministrijas galvenais infektoloģijas speciālists Uga Dumpis iepriekš brīdināja, ka cilvēki, kas ir inficējušies ar COVID-19, jau ir sākuši inficēt viens otru. Pēc viņa domām, tuvākajā laikā saslimušo skaits pieaugs.

Ziņu lente
0