Viena no Baltijas valstīm iekļuvusi Eirovīzijas favorītu pieciniekā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Bukmeikeri novērtējuši starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzija 2020" valstu dalībnieku izredzes uzvarēt šī gada konkursā.

RĪGA, 14. marts – Sputnik. Starptautiskais dziesmu konkurss "Eirovīzija 2020" notiks maijā, taču bukmeikeri jau šobrīd var nosaukt favorītus.

Pamatojoties uz to, ka dziesmas, kuras prezentēs konkursanti, ja ir zināmas un tās pat paspējuši iemīlēt visā pasaulē, eksperti sastādījuši provizorisko vietu tabulu, kuru ieņems dalībvalstis.

Tabulā ar nosaukumu "Kurš uzvarēs konkursā "Eirovīzija 2020"?", kas ir publicēta konkursa oficiālajā portālā Eurovisionworld, par līderiem tiek saukta Bulgārija, Lietuva un Šveice. Favorītu pirmajā pieciniekā iekļuva arī Islande un Krievija.

​Vērts atzīmēt, ka Baltijas valstu vidū tikai Lietuva ir iekļuvusi pirmajā desmitniekā. Latvijai atvēlēja 36. vietu, savukārt Igaunijai vēl zemāku – 38. vietu.

Atgādināsim, ka Latviju Eirovīzijā pārstāvēs dziedātāja Samanta Tīna. Uz Roterdamu viņa vedīs dziesmu "Still Breathing".

Starptautiskais dziesmu konkurss "Eirovīzija" norisināsies Roterdamā, Nīderlandē no 2020. gada 12. līdz 16. maijam ar devīzi Open Up ("Atveries!"). Šis konkurss kļūs par 65. konkursu Eirovīzijas vēsturē un par 21. konkursu Latvijai, kā tā dalībniecei.

Ziņu lente
0