Politika

"Tas ir politisks pasūtījums": vai KPV LV ir gatava pamest valdību Nemiro dēļ

© Sputnik / Sergey Melkonov5-й туристический форум Китая и стран Центральной и Восточной Европы на высоком уровне. Министр экономики Ральф Немиро
5-й туристический форум Китая и стран Центральной и Восточной Европы на высоком уровне. Министр экономики Ральф Немиро - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
KPV LV Atis Zakatistovs pastāstīja, vai partija ir gatava pamest valdošo koalīciju dēļ tā, ka to pārstāvošajam ministram Ralfam Nemiro liek pamest amatu.

RĪGA, 14. marts – Sputnik. Koalīcijas partija KPV LV uzskata, ka Ralfa Nemiro nocelšana no ekonomikas ministra amata ir politisks pasūtījums. Par to partijas līderis Atis Zakatistovs pastāstīja kanālam LTV.

Zakatistovs uzsvēra, ka partija būtu gatava pamest valdību, taču, ņemot vērā ārkārtas stāvokļa izsludināšanu saistībā ar koronavīrusa epidēmiju, KPV LV ir gatava atgriezties pie pārrunu galda.

"Esam gatavi aiziet no šīs valdības, bet, no otras puses, šis nav laiks spēlītēm," paziņoja Zakatistovs.

Lēmumu par to, kuru partija izvirzīs ekonomikas ministra amatam, KPV LV paziņos pirmdien.

Kā jau rakstīja Sputnik Latvija, ekonomikas ministra Ralfa Nemiro pielaide valsts noslēpumam tika anulēta. Premjers Krišjānis Kariņš aicināja Nemiro demisionēt un piedāvāja KPV LV izvirzīt citu kandidatūru. KPV LV Nemiro pielaides anulēšana kļuva par negaidītu notikumu.

Saskaņā ar LTV informāciju, pielaide tika anulēta ministra privāto kontaktu dēļ.

Ziņu lente
0